ZOSTAĆ INSTRUKTOREM

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

ZOSTAĆ INSTRUKTOREM

Postprzez dzidzia » niedziela 13 listopada 2005, 13:17

Witam .

Jestem tu nowy, nie wiedziałem gdzie zapodać ten temat, mam nadzieje ze ktoś mi pomoze.

Mam prawko około 8 lat. kat B,C,D,E.

Pracuje zawodowo jako kierowca autobusu, niestety ktoś wymyślił tak durne przepisy ze pracując jako kierowca nie mozesz podjąc drugiej pracy w tym samym zawodzie a twój czas pracy nie moze przekroczyć 9 godzin dziennie.

Wiec wpadłem na genialny pomysł ze moze zrobić sobie papiery na instruktora, napewno nie interesuje mnie instruktaz osobówek bo wiąze się to ze zmianą prywatnego auta na jakiś wynalazek typu Fiat lub Nissan, a pozatym uzeranie sie ze swiezym narybkiem kierowców to nie dla nnie.

Moje pytanie brzmi CO? GDZIE? JAK? i KIEDY? aby zostać instruktorem nauki jazdy na kat. C i D w trójmieście. Moze ktoś ma robote dla mnie <ośrodki szkolenia tez chyba przeglądają takie fora>

Z góry dzieki za konkretne odpowiedzi a modera prosze o stosowne przesuniecie tematu tam gdzie trzeba bo ja niestety nie miałem pojęcia gdzie umiescić takie pytanie.

POZDROWIONKA
dzidzia

Postprzez pisaq » niedziela 13 listopada 2005, 13:57

Z tego co mi wiadomo, aby zostac instruktorem trzeba miec prawko tej kategorii ;)
i trzeba wyrobić sobie coś w stylu licencji, prawdopodobnie trzeba miec minimum wyksztalcenie srednie, nie wiem co jeszcze...poszukaj na forum, napewno gdzieś jest... jak cos to ja moge poszukać ;) za free ;)
pisaq

Postprzez dzidzia » niedziela 13 listopada 2005, 14:06

no to szukaj ja nic nie znalazłem:(
dzidzia

Postprzez Sławek_18 » niedziela 13 listopada 2005, 14:11

Słabo szukales.
Wpisz w wyszukiwarke "zostać instruktorem" i zaznacz "szukaj wszystkich słów." ostatni wątek opisuje.
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez dzidzia » niedziela 13 listopada 2005, 14:37

troche droga ta impreza jak na dodatkową prace.

chyba zaczne rozwozić pizze po godzinach :roll:

dzieki za pomoc
dzidzia

Powrót do Luźna gadka