przez agatag2908 » wtorek 22 marca 2016, 00:04
Podejrzewam, że na jakiś okres czasu będziesz zmuszony do znalezienia nowej pracy.
Sorry, może to okrutne, co teraz powiem, zważywszy na Twoją sytuację, ale w mojej rodzinie jest osoba, która też wsiadła za kółko po alkoholu. Mam dużą odrazę do takich osób... Bez względu na powód. Masz 20 lat , niby dorosły, a jednak zachowałeś się jak totalny gówniarz... Wybacz, ale nie ma usprawiedliwienia na takie zachowanie. Nie uczono Cię nigdy, że na drugi dzień najlepiej sprawdzić trzeźwość, a jeśli nie masz pewności to nie jechać? Nie lepiej było stracić te kilka-kilkadziesiąt złotych na taksówkę? No wybacz, ale skoro stać Cię było, żeby pić dzień wcześniej to trzeba było liczyć się z tym, że rano będziesz musiał jakoś wrócić. Sam piszesz, że masz schorowanych rodziców, mogłeś myśleć o tym w jaki sposób do nich wrócisz, gdyby coś się stało. To było z Twojej strony bardzo nieodpowiedzialne.
Ciesz się człowieku, że nikomu nic się nie stało, że nikogo nie zabiłeś, że nikogo nie potrąciłeś... Jak dla mnie nie ma na Twoje zachowanie ŻADNEGO usprawiedliwienia. Żyjemy w XXI wieku, tyle się słyszy o pijanych kierowcach, tyle się mówi, że jak dzień wcześniej się wypiło to należy sprawdzić trzeźwość, a jak nie ma się pewności to się nie jedzie, są taksówki...
Z tego, co piszesz wychodzi, że masz trudną sytuację materialną w tym momencie, a po chwili się pytasz, czy istnieje szansa, że nie cofną Ci uprawnień, nawet kątem większej grzywny...
Moim zdaniem powinieneś spiąć tyłek i zacząć szukać jakiejś przejściowej pracy, do której nie jest wymagane prawo jazdy i liczyć na szczęście, że uprawnienia zabiorą Ci na jakiś krótki okres czasu... Pracę tak, czy siak, tak jak piszesz straciłeś automatycznie, więc przyjmij na klatę swój czyn, przede wszystkim wydoroślej i naucz się pokory.
29.03.2016 Egzamin Teoretyczny
l podejście POZYTYWNY 21.04.2016, 9.05.2016, 25.05.2016 Egzamin Praktyczny (3 podejścia)
NEGATYWNY17.06.2016 Egzamin praktyczny IV podejście
POZYTYWNY !!!!! WRESZCIE