Pisane z telefonu, mogą być błędy

przez Przemo » piątek 29 stycznia 2016, 16:21
przez pasqudek » poniedziałek 01 lutego 2016, 12:50
przez eragon » poniedziałek 01 lutego 2016, 21:01
Przemo napisał(a):Gdy wsiadam sam.. tutaj zaczynają się schody, gubię się na drodze, nie patrzę
przez LeszkoII » wtorek 02 lutego 2016, 00:39
Zaszczep w sobie pewność poprzez pęd do znajomości przepisów. I nawet nie musisz ich wszystkich znać, ale pęd jest wskazany.Przemo napisał(a):Gdy wsiadam sam.. tutaj zaczynają się schody, gubię się na drodze, nie patrzę.
Zgłoś tą uwagę instruktorowi.Przemo napisał(a):Ogółem sobie nie radzę, noga lata mi na sprzęgle itd.
Np. wyobraź sobie, że pedał sprzęgła ma różny skok w zależności od ustawień/konstrukcji. Lepiej trochę "przypalić" na egzaminie, niż dopuścić aby zgasł silnik, bo "przypał i smród" będzie większy i to niezależnie od ilości jajek na twardo zjedzonych w przededniu tej zaszczytnej chwili.Przemo napisał(a):Jak mogę szybko zmienić swoje nastawienie za kierownicą?
W zakresie prowadzenia pojazdu nie musisz być perfekcjonistą, ale mile widziana jest tendencja do stawania się profesjonalista w tym zakresie(motywacja).Przemo napisał(a):Dodam, że jestem perfekcjonistą.
W takim razie używanie sygnału dźwiękowego niezgodnie z prawem to tez hańbaPrzemo napisał(a):Strąbienie mnie na skrzyżowaniu to.. dla mnie hańba.
przez aissak » sobota 06 lutego 2016, 14:16
przez Karolina1994 » środa 10 lutego 2016, 12:35
przez pasqudek » sobota 13 lutego 2016, 00:51