Ukończony kurs 6 lat temu - ponowne kontynuowanie.

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Ukończony kurs 6 lat temu - ponowne kontynuowanie.

Postprzez szpakuziom » środa 19 sierpnia 2015, 16:15

Witam,

6 lat temu podszedłem do prawka, ukończyłem kurs i zaniosłem papiery do WORD, lecz z moich osobistych problemów nie wstawiłem się. Mineło 6 lat i dziś chcę kontynuować prawko aż do jego uzyskania. Dziś byłem w wydziale komunikacji, dostałem swój numer PKK i sprawdziłem status swojego prawa jazdy, napisane jest tam że PKK zostało wygenerowane i następny etap to PKK zostało pobrane przez OSK, PKK zostało zwrócone przes OSK itd. Mam pytanie, czy mój kurs jest nadal ważny, czy muszę ponownie wykupić 30 godzin, jak to wkońcu jest z tym kursem, słyszałem że jest bezterminowo ważny. Może muszę obowiązkowo wykupić 5 godzin jazd?
szpakuziom

Re: Ukończony kurs 6 lat temu - ponowne kontynuowanie.

Postprzez terror » środa 19 sierpnia 2015, 17:33

Raczej nic nie musisz dokupować ale po 6 latach przerwy wypadało by chociaż wziać te 5 godzin.. nie jest to aż tak wysoki koszt a wiele sobie przypomnisz i czegoś nowego się nauczysz.
PJ: B, C
terror

Re: Ukończony kurs 6 lat temu - ponowne kontynuowanie.

Postprzez szpakuziom » środa 19 sierpnia 2015, 17:58

terror napisał(a):Raczej nic nie musisz dokupować ale po 6 latach przerwy wypadało by chociaż wziać te 5 godzin.. nie jest to aż tak wysoki koszt a wiele sobie przypomnisz i czegoś nowego się nauczysz.

Dzięki Kolego! Tak, chcę sobie wziąśc 5 godzinek, ale tuż przed egzaminem praktycznym, ponieważ teraz troche kiepsko z pieniędzmi, a chciałbym podejść do teoretycznego bez większych kosztów jak narazie. Dzięki, miłego :)
szpakuziom

Powrót do Luźna gadka