E-learning opinie

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

E-learning opinie

Postprzez puchy11 » niedziela 26 kwietnia 2015, 21:04

Witam, niedługo zapisuję się na kurs prawa jazdy i zainteresowała mnie metoda e-learningu. Szczególnie podoba mi się to, że najpierw zdaje się egzamin teoretyczny, a potem dopiero rozpoczyna jazdy. Korzyścią jest także oszczędność czasu jak i pieniędzy na dojazd do OSK itp. Jakie są Wasze opinie o tej metodzie nauczania?
puchy11

Re: E-learning opinie

Postprzez nika83 » poniedziałek 27 kwietnia 2015, 08:10

W dużej mierze zależy to od samodyscypliny.Kiedy zapisywałam się na kurs również mi proponowano tę formę nauki teorii-jednak znajomi po kursie stanowczo odradzali.Ale ja kompletnie byłam zielona z zakresu wiedzy o ruchu drogowym.Nie wiem czy przez taki on-line kurs wszystko byłoby zrozumiałe-pytanie co jeśli nie?Na kursie stacjonarnym od razu można zadać pytanie i dostać na nie odpowiedź,można dowiedzieć się o wielu sytuacjach na drogach,omawiane są sprawy z zakresu egzaminu.No i jest większa motywacja żeby udać się na zajęcia-bo zwykle są w określonym dniu tygodnia.Gdybym miała wybierać ponownie - zdecydowanie byłyby to zajęcia stacjonarne. :wink:
nika83

Postprzez franekJ » piątek 10 lipca 2015, 23:05

Moja znajoma skorzystała z e-learningu. Na pewno nie jest to dla wszystkich. Pewnie wiele osób odłożyło by sobie wszystko na ostatnią chwilę. To jest dla osób, które potrafią sobie zaplanować czas i są konsekwentne i systematyczne.
franekJ

Postprzez robciak » piątek 17 lipca 2015, 08:36

E-learning jest dobry. Polecam. Jest to spora oszczędność czasu
robciak

Postprzez waskorr » wtorek 21 lipca 2015, 10:25

Oszedność czasu i wiedzy
waskorr

Powrót do Luźna gadka