szybsze wydanie prawka w wakacje

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

szybsze wydanie prawka w wakacje

Postprzez rafmus9 » piątek 18 lipca 2014, 15:51

witam wszystkich kierowców i kursantów! w ten wtorek 3 proba podejscia do egzaminu praktycznego w word dabrowa gornicza okazała się pozytywna :) poprzednie 2 egzaminy mialem w maju. wtedy bylo oblezenie worda, na egzaminy wchodzilem 1-2 godziny po czasie. wtedy egzaminy mozna bylo ustalic z dnia na dzien. na trzeci egzamin czekalem ponad 2 tygodnie. myslalem - wakacje, pewnie wiecej osob zdaje sobie prawko bo ma na to czas. jednak dowiedzialem sie ze to przez urlopy egzaminatorow. co chyba bylo prawda bo w dniu egzaminu word swiecil pustkami, doslownie 2 elki egzaminacyjne w obiegu, a zdaje mi sie ze 1 by wystarczyla :) przechodze do sedna - czy jesli jest mniej zdajacych, to czy word/wk/pwpw szybciej przetwarza dokumenty? chodzi mi o to ze jesli mają mniej roboty (mniej dokumentow do wyrobienia, bo chyba podobna sytuacja z urlopami jest w kazdym wordzie w polsce) to idzie im to szybciej? bo mi sie to wydaje logiczne. odbierał ktos z was ostanio prawko lub robil to kiedys w wakacje? prosze o normalne odpowiedzi, z gory dziekuje.
rafmus9

Re: szybsze wydanie prawka w wakacje

Postprzez jasper1 » środa 23 lipca 2014, 19:57

rafmus9 napisał(a): czy jesli jest mniej zdajacych, to czy word/wk/pwpw szybciej przetwarza dokumenty? chodzi mi o to ze jesli mają mniej roboty (mniej dokumentow do wyrobienia, bo chyba podobna sytuacja z urlopami jest w kazdym wordzie w polsce) to idzie im to szybciej? bo mi sie to wydaje logiczne.

A to tylko egzaminatorzy mają prawo do urlopu? Pracownicy działu obsługi word, urzędnicy w WK i pracownicy PWPW urlopów nie miewają? :wink:
Strach przed porażką, przed wyjściem na głupka to główna przeszkoda w uczeniu się
Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration
jasper1

Powrót do Luźna gadka