Pytanie do kobiet

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Mężczyźni, którzy czekają z seksem do ślubu, są wg mnie:

godni podziwu
6
33%
godni podziwu, ale mniej seksowni
1
6%
godni podziwu i bardziej seksowni
0
Brak głosów
dziwni
4
22%
głupi
3
17%
nie mam zdania
4
22%

Liczba głosów : 18

Pytanie do kobiet

Postprzez Robik » środa 13 lipca 2005, 20:20

Proszę dziewczyny i kobiety o wypowiedzenie się w ankiecie.
Robik

Postprzez emka » czwartek 14 lipca 2005, 18:18

hahahahah... to nie to FORUM... :lol:
"Pytając kobietę o drogę w końcu zabłądzisz razem z nią"
emka

Postprzez Agawa » piątek 15 lipca 2005, 07:56

Wg mnie przydałoby sie sprawdziać jak to jest być razem z wybranka serca, żeby później nie było wielkiego zawodu. I wtedy co? Rączki do Bozi...
Agawa

Postprzez Robik » poniedziałek 18 lipca 2005, 08:44

Wg mnie przydałoby sie sprawdziać jak to jest być razem z wybranka serca, żeby później nie było wielkiego zawodu. I wtedy co? Rączki do Bozi...

Była sobie pewna dziewczyna, co szukała męża. Była mądra, odpowiedzialna i przezorna, więc wiedziała, że zanim wyjdzie za mąż, trzeba chłopaka dobrze sprawdzić- również w łóżku.
Więc gdy przyszła pierwsza miłość i minęło trochę słusznego czasu, zaproponowała miłość też cielesną. Chłopak jak to chłopak- zgodził się od razu. Było pięknie, romantycznie i erotycznie, ale jak to z miłościami bywa ta pierwsza rzadko jest ostatnią. I tak rozstała się nasza bohaterka z naszym bohaterem, ale co tam- wkrótce trafił się nowy partner i wkrótce, jak poprzednim, razem dziewczyna zaciągnęła faceta do łóżka. Trochę się dziwnie skrzywił, jak mu powiedziała, że już to z kimś robiła, ale ogólnie było pięknie romantycznie i erotycznie. Niestety i ta miłość okazała się nie tym, na co czekała. Więc rzuciła swego konkubena i po paru miesiącach miała już nowego. Także i tym razem, gdy już było wiadome, że dusze się dobrze rozumieją, postanowili sprawdzić, czy też ciała im się dogadają. Kochanek co prawda nie był zachwycony, że już dwóch było takich, co mieli niejedną okazję się z nią przespać, ale w końcu też jej wlazł do łóżka. Jednak i ta miłość nie okazała się taką, którą można by zwieńczyć sakramentalnym "tak". Nasza bohaterka szukała więc dalej swojego szczęścia. Trochę śpieszyć się musiała, bo coraz to starsza była. Ale adoratrorów nie brakowało. Nie wiedzieć tylko czemu chęć na miłosne z nią pieszczoty szybko im mijała, gdy im się przyznawała, że niejeden już ją nagą widział i dotykał. Takim to sposobem nasza bohaterka miłosne podboje zakończyła z pustymi rękoma i pozostało jej wyciągnać rączki do Bozi...
Robik

Postprzez miros » poniedziałek 18 lipca 2005, 14:34

a czemu nie, forum to forum i do tego dzial luzna gadka, wiec mozna rozmawiac na rozne tematy.

dobra riposta robik :) :twisted:
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez miros » poniedziałek 18 lipca 2005, 22:08

rozmowcow moze brakuje ale jakos 10 pan (miejmy nadzieje ze tylko pan :) ) swoj glos juz oddalo, a wiec nie jest tak zle :)
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez Wiedźma » poniedziałek 18 lipca 2005, 22:13

Przyznaję się - oddałam pierwszy głos w ankiecie -> [dziwni].
Rozwijać tematu raczej nie chciałam w dłuższym poście, bo temat jest dziwny ;) podobnie jak wstrzemięźliwi faceci ;)
BYKOM STOP! Poprawna pisownia i ortografia w Internecie.
Wiedźma

Postprzez Robik » wtorek 19 lipca 2005, 17:12

Robik a jakie ty masz zdanie na ten temat?

Ja jestem za tym, by ludzie czekali do ślubu z seksem. Nie ma znaczenia, czy to kobieta, czy mężczyzna. Uważam, że naprawdę warto. Jeśli kobieta wytrzymała do ślubu z seksem, to mam większą pewność, że po ślubie mnie nie zdradzi. Ale przede wszytkim chodzi o to, że seks ma służyć wyrażaniu miłości. Ponieważ jest to "radyklana" forma wyrażania miłości, powinna być zarezerwowana tylko dla prawdziwej miłości. A miłości możemy być w 100% pewni dopiero, gdy ta druga strona chce to wyrazić przez przysięgę małżeńską. W innym wypadku nie mamy pewności, czy ten związek się za kilka lat nie rozpadnie. A potem ktoś, kto miał już przygody seksualne w poprzednim związku, jest mniej łakomym kęsem dla nowego partnera. Bo kto chce kobietę, która już to robiła z 5 innymi facetami i która teraz będzie nowego partnera porównywać do poprzednich?

No i jest jeszcze jeden pragmatyczny argument: ciąża- nawet tabletki antykoncepcyjne nie dają 100% pewności. A co dopiero prezerwatywy, które przegrywają nawet z niektórymi metodami naturalnymi.
Robik

Postprzez Wiedźma » wtorek 19 lipca 2005, 17:54

Robik, takie niedyskretne pytanie - ilemasz lat?
Wiedźma

Postprzez Robik » wtorek 19 lipca 2005, 20:53

19.

Teraz zapewne mogę się spodziewać następujących słów do mnie: pogadamy za 10 lat, zobaczymy, ile zostało z Twoich zasad.
Robik

Postprzez Wiedźma » wtorek 19 lipca 2005, 22:12

chciałam to ująć nieco łagodniej - na razie masz takie romantyczne podejście i w tym wieku jest to godne podziwu, pewnie ci się to zmieni z czasem, ale pzrynajmniej są duże szanse, że nie zrobisz tego byle gdzie i z byle kim :)
Wiedźma

Powrót do Luźna gadka