Nowe Auto

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Nowe Auto

Postprzez Robert18 » poniedziałek 20 czerwca 2005, 20:16

Wkoncu zmieniłem swoje BMW 5 na cos lepszego Audi A4 wspaniały samochód z wieloma walorami poprostu cudo :) Zapłąciłem 46 tys ale było warte ceny i to jescze 200 rok ;) .Narazie jechałem nim 210 km/h poszło by wiecej ale zwotpiłem bo było ciemno i to jeszcze na naszych Polskich drogach .Mój tata na niemieckiej Autostradzie jechał ja 240 . Ale tez potem zwotpił :) . Mój tata tez nabył samochód marki Ford Galaxa za 22 tys :) :D hehe ja kupiłem jesczze felgi 18 za 4,5 tys :) nom .Nom to teraz jade zarejestrowac autko i mozna jezdzic :) pozdro :* buzka Asiu :*
--------->Nowe Auto Audi A4 200 rok Niemcy <--------------
2.6 litra .V-max 150 km Boze wspaniałe Auto
Robert18

Postprzez Sławek_18 » poniedziałek 20 czerwca 2005, 22:06

Widac, ze lubicie wyrzucac pieniadze w bloto
rok 200 to toz przeciez samochod ma 1805 LAT ! To na pewno bedzie Ci sie sypał :x

Nie rozumiem tego posta, nie musisz sie chwalic, ze Wam sie przelewa.
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez to ja » poniedziałek 20 czerwca 2005, 23:09

Sławku, masz rację... ale od razu czepiac się o rocznik.... gdzieś tu była mowa o historii motoryzacji ;)

Mnie bardziej niepokoją ostatnie słowa kolegi... ale chyba nie o mnie tu chodzi ;)
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez ella » poniedziałek 20 czerwca 2005, 23:22

Stary rocznik ale jaką osiąga predkość :D :D
A może by tak fotkę do historii motoryzacji :wink:

Mnie wystarczyłby samochodzik i za 1/3 tej ceny bo jak do tej pory to muszę się staruszką omegą dzielić z innymi :( Ale i tak nie narzekam.
ella
Moderator

Re: Nowe Auto

Postprzez bialy » wtorek 21 czerwca 2005, 00:58

Robert18 napisał(a):Wkoncu zmieniłem swoje BMW 5 na cos lepszego Audi A4 wspaniały samochód z wieloma walorami poprostu cudo :) Zapłąciłem 46 tys ale było warte ceny i to jescze 200 rok ;) .Narazie jechałem nim 210 km/h poszło by wiecej ale zwotpiłem bo było ciemno i to jeszcze na naszych Polskich drogach .Mój tata na niemieckiej Autostradzie jechał ja 240 . Ale tez potem zwotpił :) . Mój tata tez nabył samochód marki Ford Galaxa za 22 tys :) :D hehe ja kupiłem jesczze felgi 18 za 4,5 tys :) nom .Nom to teraz jade zarejestrowac autko i mozna jezdzic :) pozdro :* buzka Asiu :*

taaaaaaaaa, a wtedy sie obudziłeś :mrgreen: cały spocony z zamoczonym prześcieradłem :mrgreen:
bialy

hamulce

Postprzez autopol-serwis » wtorek 21 czerwca 2005, 08:15

.Narazie jechałem nim 210 km/h poszło by wiecej ale zwotpiłem bo było ciemno i to jeszcze na naszych Polskich drogach .Mój tata na niemieckiej Autostradzie jechał ja 240 . Ale tez potem zwotpił
szkoda że tak późno...
Z racji kontaktów zawodowych dość często spotykam się z takimi wypowiedziami. Moje pytanie jest wówczas, a jak z hamowaniem ? Kompletny brak wyobraxni / zwłaszcza na naszych drogach/. Malucha też można rozpędzić do 120, zwłaszcza z góry i z wiatrem :wink: tylko potem z hamowaniem bywa gorzej, zwłaszcza w awaryjnych sytuacjach. Dziwne, ale wszyscy chwalą się ile ich samochód wyciąga, ale nikt nie wspomina jak hamuje :?
autopol-serwis

Postprzez Feetek » wtorek 21 czerwca 2005, 08:28

Oj szkoda szkoda, nie chce krakać, żebyś potem nie żałował. Może ma tu jeszcze znaczenie jakie motorki były w obu samochodzikach.
W każdym razie po 3 miesiącach jeżdżenia A4 przesiadłem się znowu do mojej 5 i nie zamienię się już nigdy. Może to kwestia przyzwyczajenia do tylnego napędu. Przy prędkościach powyżej 200 km/h w A4 czujesz na kierownicy wszystkie wibracje silnika. Moja żona też woli naszą starą piąteczkę.
'Obywatelowi należy ufać i nieustannie go kontrolować'
Feetek

Postprzez Robert18 » wtorek 21 czerwca 2005, 09:48

Sławek co do twojej wypowiedzi ze mi się niby przelewa to nie prawda poprostu pracuje czesto zagranicą i ciezko zarazbiam pieniądze a na ten samochód zbierałem kase prawie rok . I nie rozumeim czemu wy wszyscy myslicie ze ja sie chwale poprostu chciałem napisac ze wkoncu wkoncu zmieniłem swój stary samochód na cos nowszego . A co do ciebie Asiu buzka dla ciebie:P i dla mojej Asi :* Pozdr
--------->Nowe Auto Audi A4 200 rok Niemcy <--------------
2.6 litra .V-max 150 km Boze wspaniałe Auto
Robert18

Powrót do Luźna gadka