Przeglądaki internetowe.

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Z jakiej przeglądarki internetowej korzystasz?

Internet Explorer
16
42%
Mozilla
1
3%
Mozilla Firefox
13
34%
Mozilla Firebird
0
Brak głosów
Opera
5
13%
Inna, jaka?
3
8%

Liczba głosów : 38

Postprzez Jerzyk » środa 04 maja 2005, 22:08

Firefox.
Przyzwyczajenie :) blokada popupow, panele - duuzo wczesniej niz mial to IE, a w Operze wkurza mnie ten baner reklamowy na gorze.

A tak btw. to Mozilla jako taka (nie Firefox i Thunderbird - a tak wlasciwie to czym te dwie sie roznia?) tez juz nie jest rozwijana.
Z błękitnym niebem :!: 8)

-- B od lutego 2005, C w drodze --
Jerzyk

Postprzez wiruswww » czwartek 05 maja 2005, 00:55

Jerzyk napisał(a): (...Firefox i Thunderbird - a tak wlasciwie to czym te dwie sie roznia? ...

Przeznaczeniem, Firefox to przeglądarka internetowa, a Thunderbird to klient poczty :D

Domyślam się, że się pomyliłem i chodzi Ci o Firebird. Jak zakładem topic to znalazłem te różnice ale teraz już ich nie pamiętam i znaleźć nie mogę. Z tego co przez mgłe pamiętam to Firebird poprzedniczką Firefoxa lecz dalej rozwijaną, chodzi o to że kiedyś z Mozilli wyłonił się Phoenix który potem zmienił nazwe na Firebird i z tego wyłonił się Firefox. Firebird jest chyba odchudzonym Firefoxem. Sam używam tylko i wyłącznie Fireofaxa więc różnic z doświadczenie przedstawić nie umiem.

Mozilla chyba już nie jest rozwijana ale jest wspierana, w każdym razie jest i ludzie jej używają.
Czasami mam dość tej całej techniki. Przez tą całą technologie ludzie oduczyli się rozmawiać twarzą w twarz :( I to jest naprawde smutne.
wiruswww

Postprzez Bon Jovi » środa 25 maja 2005, 21:58

Ja korzystam i jestem zadowolony z przegladarki IE, kiedyś korzystałem z Opery, ale nie wszystko się dało dobrze przeglądać.
"Livin' On A Prayer"
Bon Jovi

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka