Brak pewności siebie za kółkiem..

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Brak pewności siebie za kółkiem..

Postprzez Anfa » czwartek 21 lutego 2013, 19:09

ja wczoraj pojechałam na około, bo wiedziałam że skrzyżowanie jest pod górkę :mrgreen:, a jeszcze się boję, wywaliłam męża i pojechałam w gości, obrzydliwie mnie drażnił " co ruszaj, 2 3 4, 2 co się wleczesz, czemu nie wyjeźdzasz" w pewnym momencie powiedziałam dość, wyjazd ;] zostawiłam go pod domem, i se pojechałam :lol:
Jeszcze dobrze nie weszłam tam gdzie miałam, a juz telefon, nie do mnie a donich czy abym napewno dojechała :help:
po godzinie dzwoni kolejny raz czy jestem u nich bo erki jeźdźą. Na miłość boską. Chyba dali znać ze wyjechałam bo mąż niczym tajniak za rolety wystawał :help:
A rano tekesty typu; co ty masz tak dziwnie ten fotel, ja 170 cm on 182cm, Co ty zrobiłaś z benzyna, dzizas 6 km to napewno zpaliłam jej tyle.
Postanowiłam nie jeźdźić z nim i koniec, bardziej się denerwuje z nim niz sama.
STOP DLA CHEMII W JEDZENIU
Anfa

Postprzez Lukasz199 » czwartek 01 sierpnia 2013, 12:06

Witam
Myślicie że po roku przerwy w jeździe powinno się wykupić jazdy czy wystarczy tylko pojeździć z kimś kto ma już prawo jazdy?
Lukasz199

Postprzez disaster » czwartek 01 sierpnia 2013, 12:19

Najpierw bym sobie poćwiczył ruszanie i takie tam, a potem bym kupił kilka godzin. Instruktor w razie co wdepnie hamulec :)
Ty masz rację, a ja mam karabin.
disaster

Postprzez Lukasz199 » czwartek 01 sierpnia 2013, 18:56

Z ruszaniem nie mam problemu,boję się głównie parkowań i ogólnie czy dam sobie rade w ruchu.
Lukasz199

Postprzez Dociekliwa » piątek 16 sierpnia 2013, 20:35

warto z kimś pojeździć. rok czasu to nie byle jaka przerwa.
Dociekliwa

Postprzez furby » czwartek 29 sierpnia 2013, 12:19

Dociekliwa napisał(a):warto z kimś pojeździć. rok czasu to nie byle jaka przerwa.

Wiecej pewnosci kierowca nabierze jezdzac samemu. A nie kazdy nadaje sie aby pomogl malo doswiadczonemu kierowcy.

Ja po 13 miesiacach od otrzymania PJ wsiadlem do auta - bez dodatkowych jazd. A kurs i egzamin robilem na Fiat 126p.
furby

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka