Lexus wyznacznikiem luksusu w Chinach

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Lexus wyznacznikiem luksusu w Chinach

Postprzez dartagnan » poniedziałek 29 lipca 2013, 07:18

Ciekawostka dla tych, co uwielbiają Lexusy: Lexus wyznacznikiem luksusu w Chinach. A wy jakim markom przyznalibyście trzy pierwsze miejsca? Czy Lexus również wyprzedziłby w waszych rankingach Porsche? Ja przyznam, że mam słabość do Lexusa i jak dla mnie, nawet pierwsze miejsce mógłby zająć... :). Ciekaw natomiast jestem waszych opinii.
dartagnan

Re: Lexus wyznacznikiem luksusu w Chinach

Postprzez RossoneriDevil » poniedziałek 29 lipca 2013, 14:15

Jak dla mnie, to tylko lektyka:)
RossoneriDevil

Postprzez Dociekliwa » środa 14 sierpnia 2013, 14:52

RossoneriDevil napisał(a):Jak dla mnie, to tylko lektyka:)

ewentualnie złota karoca :)

a tak poważnie to Lexus zapracował solidnie na swoją markę, więc nie ma się czemu dziwić. A dwa - rynki azjatyckie jednak rządzą się własnymi prawami.
Dociekliwa

Postprzez dartagnan » niedziela 18 sierpnia 2013, 17:58

Czemuż lektyka tylko?? :hmm: :roll: :wow: :lol: Teraz nowe autko wypuszczają, sportowego RC Racing Coupe (http://mototarget.pl/news,lexus_rc_bedzie_sie_dzialo,16888.html). Będziemy mogli go podziwiać w pełnej krasie już jesienią przyszłego roku. Nowy model będzie stanowił połączenie sportowej duszy Lexusa LFA, elegancji IS i stylistyki LF-CC. Moim zdaniem genialnie się prezentuje. A wam podoba się? :)
dartagnan

Postprzez ks-rider » niedziela 18 sierpnia 2013, 18:24

Co prawda z Porsche jezdzilem tylko Cayman'em. GS 300 calkiem fajnie, 400 niby fajnie ale jakos sobie w nim miejsca znalesc nie moglem.

To, ze ktos preferuje wyzszosc Lexusa nad Porschem, to jego prywatna sprawa, tyle, ze jezeli ta osoba pol zycia smigala rowerem, to nie przemawia do mnie, ze ma na temat motoryzacji jakies tam pojecie,

:wink:
ks-rider

Powrót do Luźna gadka