Niewazny dowod osobisty !!!

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Niewazny dowod osobisty !!!

Postprzez qdevilp » wtorek 30 października 2012, 18:46

Witam , poszedlem na egzamin z niewaznym dowodem ( dowod osobity zgubilem , uniewaznilem , ale znalazlem ) do egzaminu przystapilem i zdalem , pytanie brzmi czy podczas odbierania spradza moj nr dowodu ? bo waznosc wedlug daty nie wygasla
qdevilp

Re: Niewazny dowod osobisty !!!

Postprzez mesta » wtorek 30 października 2012, 18:58

qdevilp napisał(a):czy podczas odbierania spradza moj nr dowodu ? bo waznosc wedlug daty nie wygasla

Pojdz do urzedu i zapytaj, z niewaznym dowodem raczej prawka nie odbierzesz- chociaz oni tylko patrza na ten dowod wiec jak s ie data zgadza - to moze...w sumie nigdzie nie dzwonia nie zagladaja i dokladnie dowodu nie sprawdzaja, moze to uniewaznienie da sie jakos odkrecic, a jak sie nie da to moze w oczekiwaniu na prawko zdazylbys szybko nowy dowod wyrobic?:)
Kat. B,
1 egzamin, 11.09.2012:
Teoria + Plac + Miasto - 52 min walki zakonczone niepowodzeniem :(

2 egzamin 01.10.2012
Plac + Miasto+ 53 min walki zakonczone sukcesem :D
mesta

Postprzez qdevilp » wtorek 30 października 2012, 19:12

Aha , wedlug mojego wujka ktory byl instruktorem , kiedy do niego zadzwonilem z takim pytaniem odpowiedzial ze sprawa wyglada jak na poczcie przy odbieraniu paczki , nie powinni sprawdzac nr dowodu idz a jezeli by sie przyczepili zrob z siebie glupka ze zapomniales . Lecz mam obawy co do tego ze moga uniewaznic moj egzamin poniewaz zdalem go na niewaznym DO
qdevilp

Postprzez mesta » wtorek 30 października 2012, 19:45

qdevilp napisał(a): ze sprawa wyglada jak na poczcie przy odbieraniu paczki , nie powinni sprawdzac nr dowodu

w sumie tak to wyglada mi nikt nr dowodu nie sprawdzal ale w 100% przekonana nie jestem

qdevilp napisał(a):idz a jezeli by sie przyczepili zrob z siebie glupka ze zapomniales .

pewnie, ze tak mozna tylko i tak troche poczekasz na prawko to w tym czasie nawet telefonicznie sie mozna dowiedziec

qdevilp napisał(a):Lecz mam obawy co do tego ze moga uniewaznic moj egzamin poniewaz zdalem go na niewaznym DO

hmm tego to juz nie wiem....
Kat. B,
1 egzamin, 11.09.2012:
Teoria + Plac + Miasto - 52 min walki zakonczone niepowodzeniem :(

2 egzamin 01.10.2012
Plac + Miasto+ 53 min walki zakonczone sukcesem :D
mesta

Postprzez qdevilp » wtorek 30 października 2012, 20:12

Ok dzieki ale i tak najlepszym wyjsciem bylo by wyrobienie nowego dowodu i poczekac z odbiorem prawa jazdy . A mam takie pytanie poniewaz moj dowod jest niewazny niecaly rok czy bede mial problemu w urzedzie ? Z tego co wiem raczej nie powinno byc
qdevilp

Postprzez sankila » środa 31 października 2012, 22:55

qdevilp napisał(a): Lecz mam obawy co do tego ze moga uniewaznic moj egzamin poniewaz zdalem go na niewaznym DO
Miałeś mieć dokument, potwierdzający tożsamość, a tej chyba nie zmieniłeś? Nie zdawałeś jako qdevilpa? :D
To jest głos w dyskusji a nie: "zaśmiecanie forum, wprowadzanie bałaganu, kłótnia, prowokacja".
sankila

Postprzez qdevilp » poniedziałek 12 listopada 2012, 13:50

Własnie odebralem prawo jazdy ;) i nie bylo probemow z dowodem
qdevilp

Powrót do Luźna gadka