Egzamin na instruktora kat. B- porady.

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin na instruktora kat. B- porady.

Postprzez trueno2 » poniedziałek 01 lutego 2010, 02:47

Witam serdecznie forumowiczów.

Z góry przepraszam jeżeli umieściłem temat w niestosownym dziale, ale bez bicia przyznaję się, że nie byłem tutaj częstym gościem, a co za tym idzie, zasady forum nie są mi znane perfekt :).

Nastąpił taki okres w moim życiu, że wreszcie mogłem się zapisać na kurs instruktora nauki jazdy kat. B. Stąd mam do Was drodzy użytkownicy kilka pytań, a w zasadzie prosiłbym o ogólne porady związane z kursem, na co zwrócić największa uwagę itp.

Pierwszy papierek- zaświadczenie o niekaralności mam już za sobą, czyli pierwszy krok do "pana instruktora" został poczyniony.

Jutro, tz. we wtorek 2.02 czekają mnie testy psychologiczne, czego mogę się spodziewać na owych testach, macie jakieś doświadczenia z życia wzięte co do badań?

Z góry dziękuję za odzew w temacie, mam nadzieje, że dzięki Waszym wskazówkom nauka będzie jeszcze bardziej prosta :).
trueno2

Postprzez trueno2 » środa 03 lutego 2010, 21:22

Nie chcę się naprzykrzać, ale nikt nie ma żadnych rad?

Jeżeli temat w złym dziale i to jest spowodowane brakiem odp, to proszę moderatora o przeniesienie.

Ps. Psycho do przodu.
trueno2

Postprzez bruno666 » środa 03 lutego 2010, 22:12

Na testach psychologicznych nic nadzwyczajnego. Jak masz dobry wzrok i jesteś w miarę normalny, to testy zaliczysz. :D
...
bruno666

Powrót do Luźna gadka