JESTEM W TRAKCIE KURSU NA PRAWO JAZDY E - MAM MALY PROBLEM

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

JESTEM W TRAKCIE KURSU NA PRAWO JAZDY E - MAM MALY PROBLEM

Postprzez STANLEY1980 » piątek 03 października 2008, 23:38

WITAM
POSIADAM PRAWO JAZDY KAT B OD 2000 ROKU
PRAWO JAZDY KAT C OD 2002 ROKU
OBECNIE ROBIE KURS NA PRZYCZEPY "E"

I TU MOJE PYTANIE GDYZ ZALUZMY IZ ZDAM TEN EGZAMIN CE TO W CIAGU ROKU NIE MOGE PRZEKROCZYC 20 PKT KARNYCH GDYZ JESLI PRZEKROCZE TO PRAWO JAZDY KAT E ZOSTANIE MI COFNIETE.

A CO W TEJ SYTUACJI
MAM PECHOWY ROK I OBECNIE MAM NAZBIERANE 22 PKT KARNE BO NIE MAM ZIELONEGO POJECIA
WIEM TYLKO ZE JAK NAJSZYBCIEJ IDE NA ZMNIEJSZENIE PKT O 6
STANLEY1980

Postprzez dariex » sobota 04 października 2008, 10:43

STANLEY1980 napisał(a):
I TU MOJE PYTANIE GDYZ ZALUZMY IZ ZDAM TEN EGZAMIN CE TO W CIAGU ROKU NIE MOGE PRZEKROCZYC 20 PKT KARNYCH GDYZ JESLI PRZEKROCZE TO PRAWO JAZDY KAT E ZOSTANIE MI COFNIETE.

Więc gdzie to pytanie?

STANLEY1980 napisał(a):A CO W TEJ SYTUACJI
MAM PECHOWY ROK I OBECNIE MAM NAZBIERANE 22 PKT KARNE BO NIE MAM ZIELONEGO POJECIA
WIEM TYLKO ZE JAK NAJSZYBCIEJ IDE NA ZMNIEJSZENIE PKT O 6

Zielonego pojęcia to ty nie masz.O zasadach ortografii i interpunkcji.
Nijak się twój post kupy nie trzyma,nie wiadomo w ogóle w czym tkwi Twój problem.
Może wysil się i napisz coś co ma sens i logikę wypowiedzi,bo to niestety nie forum dla jasnowidzów ....
dariex

Postprzez cman » sobota 04 października 2008, 10:48

PRD napisał(a):Art. 140. 1. Decyzję o cofnięciu uprawnienia do kierowania pojazdem silnikowym wydaje starosta w razie:
(...)
3) przekroczenia, w okresie 1 roku od dnia wydania po raz pierwszy prawa jazdy, liczby 20 punktów za naruszenie przepisów ruchu drogowego; decyzja o cofnięciu uprawnienia wydawana jest na wniosek komendanta wojewódzkiego Policji;
cman

Powrót do Luźna gadka