Zapytanie o Bezterminowe prawko!

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez tristan » niedziela 17 sierpnia 2008, 19:12

Statystyka to jedno z odwiecznych kłamstw. Więcej statystycznie wypadków powodują młodzi, bo więcej ich jeździ oraz więcej ich ma dopiero nowe PJ.

Podwyższenie wieku nie da nic, poza pogorszeniem komfortu życia. Statystyki się przesuną, bo po prostu granica wieku greenhornów podskoczy.
Ciasna jest brama i wąska droga, która prowadzi do żywota [...] (Mt 7,14)
tristan

Postprzez czarnusheck » wtorek 19 sierpnia 2008, 02:01

aaa ogolnie to znaczy że na starość zabiorą mi prawo jazdY? czy że będę mógł jeździć na jakiś tam zasadach? bo nie rozumiem... bo jak zabiorą to sik*m na taki interes i nasz rząd mam za bezmózgi!
-*(2008-07-02) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.
-*(2008-07-07) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
-*(2008-07-08 ) Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany.
czarnusheck

Postprzez tristan » wtorek 19 sierpnia 2008, 11:12

Nie chodzi na starość, a na niezdrowość. Po prostu najwyższy czas, żeby skończyły się bezterminowe uprawnienia. Jak będziesz zdrowy, to se miej i na starość PJ. Ale badania powinny być częściej niż raz w życiu za młodych lat. Bo zdrowie się jakby zmienia.
Ciasna jest brama i wąska droga, która prowadzi do żywota [...] (Mt 7,14)
tristan

Postprzez kamiles » wtorek 19 sierpnia 2008, 14:40

czarnusheck napisał(a):bo jak zabiorą to sik*m na taki interes i nasz rząd mam za bezmózgi!

bezmózgi to jest kierowca, który nadal wsiada za kółko, choć stan zdrowia już dawno mu na to nie pozwala (i wbrew pozorom to wcale nie musi być "stary" kierowca)
kamiles

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka