Nadzienie szczerze Ci współczuje kolego
Ja również czekałem od lat na UPRAGNIONE prawo jazdy, zdarzyło się że jeździłem czasami bez prawa jazdy ( z rok , półtora) też chciałem zdawać na B1, ale szkoda kasy na Smarta, który jest droższy od dobrego auta, no i teraz w sierpniu będę mieć 18-tkę, a w poniedziałek mam już pierwszą godzinę teorii, a za 2 tygodnie będę już jeździł :) i widzisz? doczekałem się, a też kiedyś odliczałem dni :), lepiej nie odliczaj, bo wtedy czas krócej schodzi (znam to skądś)
Teraz tylko zrobię prawo jazdy gdzieś we wrześniu/październiku i już od razu sobie kupie jakiegoś śmiesznego MALCZANA z przeglądem np na kilka miesięcy, pojeżdżę nim przez chwilę i "wyrzuce do kosza"
Także powodzenia w czekaniu, widzisz ja się już doczekałem :) i tak łatwo tego prawo jazdy nie strace, w końcu tyle czekałem, na pewno dobrze że jest od 18 lat bo jak miałem 16 lat to myślałem jak gówniarz, teraz dojrzałem i przemyślałem kilka spraw, tak więc zostało Ci bardzo dużo czasu, musisz się uzbroić w cierpliwość i przede wszystkim nie myśleć o tym cały czas bo świra dostaniesz !! :wink: