molestowanie w Lęborku

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

molestowanie w Lęborku

Postprzez motylek » wtorek 15 kwietnia 2008, 20:11

Czy króraś dziewczyna była kiedykolwiek molestowana przez jakiegos lęborskiego instruktora????? :(
motylek

Postprzez Driver'ka » wtorek 15 kwietnia 2008, 23:21

Co rozumiesz w tym kontekście pod słowem molestowanie? Łapał Cię za ręce, kolana, czy coś poważniejszego?
Chodzi stereotyp, że większość instruktorów podrywa swoje kursantki ;)
Obrazek

Obrazek
Driver'ka

Postprzez motylek » środa 16 kwietnia 2008, 10:04

To jest jasna sprawa,że większość instruktorzy nie potrafią utrzymać rąk a już opanować języka.....Chodzi mi o konkretne nagadywanie...ja tego doświadczyłam właśnie u jednego instruktora w Lęborku..ciekawa jestem czy inny dziewczyny tez tak miały ......
motylek

Postprzez Driver'ka » środa 16 kwietnia 2008, 12:03

Mój instruktor też był zaczepny, rzucał tekstami, ale wszystko w ramach żartów i wygłupów. Nie przeszkadzało mi jego zachowanie i nie żałuję, że miałam takiego, a nie innego instruktora, bo okazał się mimo wszystko naprawdę świetnym człowiekiem i kumpluję się z nim do dzisiaj ;) Niektórym kursantkom pewnie by jego teksty i zachowania przeszkadzały, ale to chyba kwestia podejścia. Ja podchodziłam do wszystkiego z humorem i było przynajmniej śmiesznie ;P
Obrazek

Obrazek
Driver'ka

Postprzez cman » środa 16 kwietnia 2008, 12:39

motylek napisał(a):To jest jasna sprawa,że większość instruktorzy nie potrafią utrzymać rąk a już opanować języka.....

Pewnie, ja na przykład jak wsiadam do eLki, to zajmuję się wyłącznie molestowaniem...
cman

Postprzez Driver'ka » środa 16 kwietnia 2008, 12:58

cman napisał(a):
motylek napisał(a):To jest jasna sprawa,że większość instruktorzy nie potrafią utrzymać rąk a już opanować języka.....

Pewnie, ja na przykład jak wsiadam do eLki, to zajmuję się wyłącznie molestowaniem...

I pewnie od razu do lasu jeździsz ;)
Obrazek

Obrazek
Driver'ka

Postprzez cman » środa 16 kwietnia 2008, 13:59

Skąd wiedziałaś? :lol:
A potem na koniec dnia spotykam się z "większością" instruktorów i każdy się chwali, ile razy był dzisiaj w lesie :).
cman

Postprzez 20fingers » środa 16 kwietnia 2008, 16:47

cman, Tobie to dobrze :lol:
motylku a jak wygląda takie nagadywanie?
24.10.2007
zaliczone !! :D

2.11.2007 Papier odebrany :spoko:
20fingers

Postprzez Driver'ka » środa 16 kwietnia 2008, 17:03

cman napisał(a):Skąd wiedziałaś? :lol:

Z autopsji, a jak! :evil2:

Też bym poprosiła o jakieś konkrety, bo posądzanie od razu o molestowanie, albo nagadywanie to trochę za ogólnie, żeby cokolwiek stwierdzić.
Obrazek

Obrazek
Driver'ka

Postprzez ella » środa 16 kwietnia 2008, 23:59

motylek napisał(a):ja tego doświadczyłam właśnie u jednego instruktora w Lęborku..

A złozyłaś chociaż skargę na tego instruktora? Zmieniłaś go na innego? Mam nadzieję, że tak.

Większość , mocno powiedziane. A skąd taka statystyka?

cman napisał(a):A potem na koniec dnia spotykam się z "większością" instruktorów i każdy się chwali, ile razy był dzisiaj w lesie

To pewnie dlatego tyle osób robi kurs na instruktora :D
ella
Moderator

Postprzez Ad_aM » czwartek 17 kwietnia 2008, 00:09

A ja głupi chciałem zostać prawnikiem.... kiedy najbliższy kurs na instruktora? :lol: (choć ze mną będą miały gorzej.... będę wymagał stroju pielęgniarki :p )

P.S.

Motylek jeśli było tak faktycznie zgłoś to! A uogólnianie i pomawianie wcale nie jest lepsze od przypadku opisanego przez ciebie.
Kat. B 21 IV 2006 -> Zdane za pierwszym podejściem :)
Kat. C -> może zrobię? :)

Daewoo Nexia :)
Ad_aM

Postprzez Driver'ka » czwartek 17 kwietnia 2008, 10:14

A ja myślę, że niektóre osoby mogą być przewrażliwione, bo wielu instruktorów ma po prostu specyficzne poczucie humoru wobec swoich kursantek ;) Jeśli jednak takie żarty Ci nie odpowiadają, albo powiedz to swojemu instruktorowi, albo go zmień :] Mój instruktor też miał opinię zboczeńca ;) , ale mówię, kwestia podejścia. Brałam wszystko na żarty i było przynajmniej śmiesznie :) I wcale nie żałuję, że z nim jeździłam.
Ale jeżeli faktycznie wg Ciebie posuwa się za daleko, to po prostu zmień instruktora.
Obrazek

Obrazek
Driver'ka

Postprzez motylek » niedziela 20 kwietnia 2008, 17:19

zna ktos OSK KARWAT w Lęborku??? Jak tam jest????
motylek

Postprzez dariex » niedziela 20 kwietnia 2008, 17:28

:roll:
dariex

Postprzez emilia2109 » niedziela 20 kwietnia 2008, 22:25

Ja tez mam instruktora z dobrym poczuciem humoru :) Powiedziala bym, ze swietny z Niego jajcarz :) Wcale nie odbieram tego co mowi jako molestowanie. Obracam wszystko w zart :) Chociaz jazdy nie sa nudne... Zawsze wysiadam usmiechnieta z eLki :)

Jezeli komus nie podoba sie zachowanie instruktora to moze lepiej niech go zmieni.

Mnie nie raz instruktor złapal za reke ale nie zeby odrazu myslec o molestowaniu. Poprostu chcial pomoc w wykonaniu jakiegos zadania, np. moja reka lezy na kierownicy, wykonuje jakis manewr i instruktor złapał za moja reke zeby pokierowac kierownica. Nie odbieram tego jako molestowanie - bez przesady :)
29.01.2008 r. teoretyczny (+)
23.07.2008 r. praktyczny (+)
emilia2109

Powrót do Luźna gadka