jak parkujecie prostopadle:)

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Driver'ka » sobota 05 kwietnia 2008, 10:42

rocko19 napisał(a):ja wykonuje ten manewr zawsze na wyczucie niemam tam żadnych tików na to tak jak Driverka;) przeważnie wyjdzie dobrze.

Wiesz, tików to i ja nie mam, bo wtedy bym nie mogła jeździć samochodem ;P Mnie po prostu ten sposób pomaga, zwłaszcza gdy początkuję i nie mam ostatnio zbyt wielu okazji parkować prostopadle. Pomaga mi to i co najważniejsze się sprawdza.
Obrazek

Obrazek
Driver'ka

Postprzez tom9 » sobota 05 kwietnia 2008, 11:02

kamiles - nie wiem jak tam parkuja u Ciebie, ja w miare ok parkuje na raz i poprawianie sie o centymetry uwazam za strate czasu.
To nie jest tak ze tom podjezdza na parking stoi pod skosem na trzy miejsca parkingowe bo taki ma kaprys. Staram sie zaparkowac jak najlepiej dla siebie (bym mogl wyjsc) innych (by kierowca innego samochodu wszedl do swojego pojazdu), ale u mnie zadne poprawki nie wchodza w gre.
[b]Kierowca[/b] z prawem jazdy kategorii "B" i "C" 8)

[i]specyficzne podejście do życia[/i]
tom9

Postprzez czarnawdowa » sobota 05 kwietnia 2008, 11:02

No parkowac trza dobrze- choc czasami szlag mnie **** jak koles podjedzie tak blisko, ze za nic nie da sie wsiasc do auta-juz lepiej parkowac na dwoch liniach.

Obrazek
czarnawdowa

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka