Beznadziejna kierownica ze mnie:(

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez bambi » piątek 07 marca 2008, 17:30

Za wycie raczej nie oblewają bo w końcu nie jest to błędem, w Poznaniu przed egzaminem ostrzegał nas egzaminator, że ruszając na wzniesieniu auto nie może:
się stoczyć, zgasnąć ani nie należy ruszać z piskiem opon ( co niektórym się zdaża)
ponieważ będzie trzeba powtarzać zadanie.
kto powiedział, że 13-sty jest pechowy???
egzamin zdany 13,02,2008
prawko w kieszeni!!!!!!!!
bambi

Postprzez Mycha » piątek 07 marca 2008, 17:45

bambi: pewnie, że nie. Na egzaminie obowiązuje regulamin, a w nim nie ma nic o wyciu. Nie mogą Ciebie oblać za niemiłe doznania słuchowe egzaminatora... Przecież wiadomo, że przy popuszczaniu hamulca i sprzęgła tylko dzięki odpowiedniemu wciśnięciu gazu unikniemy stoczenia się w dół lub zgaśnięcia auta. Nie zaryzykowałabym prób na małym gazie, bo mogą mnie kosztować kolejne nerwy i 112zł :) wolę troszkę "przegiąć" :)

Nie wiem czy ktoś z Was był na terenie WORDu w Lesznie i widział tamtą górkę... Wprawdzie tam zdawałam raz i oblałam na łuku, więc górki nie spróbowałam, ale widziałam jak wielu ludzi staczało się w dół. Na 100% gdybym doszła do górki nie oszczędzałabym gazu...
Mycha

Postprzez yahoo234 » piątek 07 marca 2008, 21:02

Mycha napisał(a):
yahoo234 napisał(a):2) a na egzaminie za takie 'niech sobie powyje' egzaminator może chcieć powtórzenia próby

A to niby na jakiej podstawie?? Auto nie może mi zgasnąć ani się stoczyć, ale dlaczego nie może zawyć??

Fakt, niejasno się wyraziłam. Chodziło mi o to, że egzaminator może mieć o to pretensje. Po prostu słyszałam o przypadkach, kiedy mu się to nie podobało i osoby zestresowane egzaminem jeszcze bardziej się przez to denerwowały. Poza tym, od wycia do pisku opon już niedaleko.
yahoo234

Postprzez Driver'ka » sobota 08 marca 2008, 11:06

A dlaczego nie można z piskiem opon? :roll:
Obrazek

Obrazek
Driver'ka

Postprzez yahoo234 » sobota 08 marca 2008, 11:38

bambi napisał(a): (...) ostrzegał nas egzaminator, że ruszając na wzniesieniu auto nie może:
się stoczyć, zgasnąć ani nie należy ruszać z piskiem opon (...)
ponieważ będzie trzeba powtarzać zadanie.
yahoo234

Postprzez bambi » sobota 08 marca 2008, 14:11

niewiem dlaczego nie wolno, ale tak nam mówiono!!!!!!!?????????
kto powiedział, że 13-sty jest pechowy???
egzamin zdany 13,02,2008
prawko w kieszeni!!!!!!!!
bambi

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka