PUSTKA

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez polasati » czwartek 06 grudnia 2007, 21:55

i w prezencie mikolajkowym zdasz... tylko wez wyluzuj ;)
polasati

Postprzez Flisak » czwartek 06 grudnia 2007, 22:02

chupacabra, weź się chłopie w garść, przestań lamentować, pić to zielsko i robić z siebie ofiarę. Uwierz w siebie, swoje umiejętności i idź na egzamin jako przyszły kierowca a nie skazaniec. Jak nie zdasz - trudno, będzie następny raz, świat się nie zawali a egzaminator Cię nie pobije. Ładnej pogody, pustych dróg i zdanego egzaminu życzę! Będę za Ciebie trzymał kciuki, hehe 8)
The government has this car, and it runs on water, man.
Flisak

Postprzez chupacabra » czwartek 06 grudnia 2007, 22:15

Jutro od 13 macie trzymać kciuki i zębaami trzymac duże palce od stóp. Narazie jestem spokojny...Jutro z rańca matura i potem jade na egzamin :) Ruch napewno bedzie bo bede jechal gdzies kolo 15. Podoga - moze padac mi to nie przeszkadza (uchyle okno i wlacza dmuchawe) - dla mnie to nawet spoko bo bede sobie troszeczke wolniej jechał...Panie egzaminatorze jak Pan to czyta to niech mnie Pan nie bije :]
Obrazek
chupacabra

Postprzez ella » czwartek 06 grudnia 2007, 22:25

Panie egzaminatorze jak Pan to czyta

Panie egzaminatorze, jak Pan czyta ten wątek to oblej Pan tą jęczącą ofiarę bo potem ona będzie przed każdą swoją jazdą jęczała, żeby wszyscy kierowcy usuwali się na bok i nie robili jemu krzywdy. Niech on jeszcze poczeka sobie 20 lat na prawko :D :D :D :D (oczywiście to wszystko żart :wink: )

Oczywiście trzymam kciuki, zebyś zdał (bo nie chcę czytać dalszej części tego wątku) :wink:
ella
Moderator

Postprzez polasati » czwartek 06 grudnia 2007, 22:28

jak matura to czerwone gacie zaloz!!!!...chociaz na probna sie pewnie nie zaklada :| ale na prawo jazdy mozna... ;P
polasati

Postprzez chupacabra » czwartek 06 grudnia 2007, 22:36

jestem jęczącą ofiarą ale jutro zepne posladki i się zmobilizuje. Nagrałem sobie moja ulubiona piosenke na mp 3 takze luz :P
Obrazek
chupacabra

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka