Wymuszenie pierwszeństwa

Tu możecie podzielić się uwagami lub wątpliwościami związanymi z poruszaniem się na drogach

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

Wymuszenie pierwszeństwa

Postprzez mitring » czwartek 21 czerwca 2007, 21:23

Cześć,

mam dziwną sytuacje :twisted:

"koleżanka" jak i jej chłopak zdali prawko jak by to powiedzieć hmm .... za kopertę ;) tak tak ... aby nie było, że się czepiam sami opowiadali :]

I teraz pytanie Ona dostała prawko niedawno, wymusiła pierwszeństwo stuknęła niemca w mesiu :lol:

I teraz pytanie czy jest tak, że jest okres, w którym spowoduje się wypadek to prawo jazdy jest zabierane?

Chodzi np o takie cos
zdałem prawko miesiąc temu
mam wypadek moja wina

dlatego zabieraja mi prawko ?
mitring

Postprzez wiesniak » czwartek 21 czerwca 2007, 21:29

I tak to jest jak się zdaje "za kopertę" :wink: .
Samego w sobie czegoś takiego nie ma, musiałby to być wypadek na ponad 20 punktów karnych albo po pijanemu.
wiesniak

Postprzez mitring » czwartek 21 czerwca 2007, 21:31

A szkoda :( :lol: :twisted:

Nie to że jestem szajbus :P i się mszczę ale chodzi o bezpieczeństwo na drodze... :?
mitring

Postprzez pcuryllo » czwartek 21 czerwca 2007, 21:56

ja tez nie rozumie takich ludzi co kupują prawo jazdy. Ciekawe czym oni sie kierują ? Moze sie nauczą jeździć, ale czyim kosztem ? Przeciez osoby, które umią jeździć, to po co by miały kupować prawo jazdy? Czy nie lepiej te pieniądze (nie sądze, zeby to była mała suma) wydać na kursy doszkalające, a i napewno zostanie jeszcze na kilka egzaminów ?
Pozdrawiam,
Piotr Curyłło

http://kierowca-zawodowy.pl
pcuryllo

Postprzez scorpio44 » piątek 22 czerwca 2007, 00:54

mitring napisał(a):Nie to że jestem szajbus :P i się mszczę ale chodzi o bezpieczeństwo na drodze... :?

Nie jesteś szajbusem. ;) Jeżeli chodzi o mnie, to również modlitwa o to, żeby tacy, jak oni, jak najszybciej stracili prawko, wchodzi w skład mojego codziennego pacierza.
scorpio44

Powrót do Sytuacje na drodze