Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez szymonix » sobota 29 września 2018, 11:32
przez gumik » niedziela 30 września 2018, 12:31
przez szymonix » poniedziałek 01 października 2018, 12:05
gumik napisał(a):nie wymusil pierwszenstwa
przez yorki » poniedziałek 01 października 2018, 12:43
szymonix napisał(a):Zmieniając pas ruchu. .
przez szymonix » wtorek 02 października 2018, 06:12
przez yorki » wtorek 02 października 2018, 06:45
szymonix napisał(a):Ty nie widzisz? Nie mieszczą się dwa pojazdy wielośladowe? Przecież merol jedzie prawym a drugie auto lewym.
przez szymonix » środa 03 października 2018, 15:49
yorki napisał(a):to "prawy" pas się kończy
przez gumik » środa 03 października 2018, 16:18
przez szymonix » środa 03 października 2018, 16:44
przez gumik » środa 03 października 2018, 17:45
przez gumik » środa 03 października 2018, 21:54
szymonix napisał(a):A tak masz zamiar sie przegadywac? Juz nasiąknąłeś tym forum..
przez yorki » środa 03 października 2018, 21:55
szymonix napisał(a):O żadnych artykułach nie będziemy rozmawiac.
Możemy pogadac o tej konkretnej sytuacji.
przez yorki » czwartek 04 października 2018, 17:46
szymonix napisał(a): Może za dużo bym chciał, ale gdyby przemalować to skrzyzowanko to nie byłoby takich "problemów" .....
szymonix napisał(a):.. i wyzwiskami, bo to takie normalne.
przez Henq » wtorek 16 października 2018, 21:17
dokładnie, jak czytam twoje wypociny to śmiechu nie ma końcaszymonix napisał(a):Śmiech na sali....![]()
![]()
I dziwić się, że wypadki na drogach jak badania kuzyn podbijaszymonix napisał(a):Henq napisał(a):olewając znak P-4
Oglądamy ten sam film? W którym momencie?
Nie dość, że problemy ze wzrokiem to jeszcze problemy z czytaniem? łamiesz przepisy i chcesz by ci wszyscy bili brawo? Dla ciebie linia P-4 to nic mądregoszymonix napisał(a):Henq napisał(a):żegnam
To spadaj.. takie proste - nie odpowiadać... zwłaszcza, że nie masz nic madrego do powiedzenia.
po raz kolejny: olewasz linię P-4 i wmawiasz perfidnie, że masz rację, zacznij stosować przepisy drogowe i słuchaj mądrzejszych od siebie!szymonix napisał(a):Henq napisał(a):nie słuchasz mądrzejszych od siebie?
Chyba nie masz na mysli siebie..
a cóż to? pokazujesz jak wygląda P-4? ja wiem ty masz z tym problem, ale skoro już widzisz co to P-4 to szybciutko szukaj na swoim filmiku gdzie na takową najeżdżasz i łamiesz przepisy!szymonix napisał(a):Henq napisał(a): P-4 nie widać?
Zmień płytę i obejrzyj jeszcze raz film z wątku a nie ten - https://www.youtube.com/watch?v=Ocd-Wmads-A
Tak, tak, a "P-4 to nic mądrego"szymonix napisał(a):Henq napisał(a):blisko prawej krawędzi
Zmień dostawcę bo chyba ci kit wciska, nie wiesz potem co piszesz i czytasz.
Wskażesz w końcu który to przepis tak mówi? czy to tylko twoje widzimisię? Już jest tutaj jeden geniusz co w zapisie zmiana kierunku ruchu widzi słowo "jazdy" - coś mi się widzi, że blisko ci do niegoszymonix napisał(a):Nie przekonuje mnie, to raczej dotyczy jezdni z trzema pasami ruchu.
przez gumik » czwartek 18 października 2018, 07:56