Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez fa1th » czwartek 16 lipca 2015, 12:20
przez LeszkoII » czwartek 16 lipca 2015, 13:27
przez oskbelfer » czwartek 16 lipca 2015, 15:38
fa1th napisał(a):witam, chce zawrócić za pomocą wjazdu po lewej stronie, po skręcie 20m dalej widze znak zakaz ruchu, nie wjeżdżam za zakaz, zatrzymuje sie na samym wjeździe i zawracam. Moge ?
przez fa1th » czwartek 16 lipca 2015, 16:51
oskbelfer napisał(a):fa1th napisał(a):witam, chce zawrócić za pomocą wjazdu po lewej stronie, po skręcie 20m dalej widze znak zakaz ruchu, nie wjeżdżam za zakaz, zatrzymuje sie na samym wjeździe i zawracam. Moge ?
Masz prawko na ABCD i takie pytania zadajesz ?
przez szymon1977 » czwartek 16 lipca 2015, 19:19
przez szerszon » piątek 17 lipca 2015, 00:40
No ma najwyraźniej problem Wjechałeś za znak ?fa1th napisał(a): Dzis zostałem zbesztany przez "egzaminatorke" ze nie moge w takim miejscu zawracać ... Zawód zaufania publicznego, osoba ktora decyduje o tym kto ma prawko nie zna przepisów.
przez mp0011 » piątek 17 lipca 2015, 01:58
przez fa1th » piątek 17 lipca 2015, 07:37
szerszon napisał(a):No ma najwyraźniej problem Wjechałeś za znak ?fa1th napisał(a): Dzis zostałem zbesztany przez "egzaminatorke" ze nie moge w takim miejscu zawracać ... Zawód zaufania publicznego, osoba ktora decyduje o tym kto ma prawko nie zna przepisów.
przez oskbelfer » piątek 17 lipca 2015, 15:55
fa1th napisał(a):oskbelfer napisał(a):fa1th napisał(a):witam, chce zawrócić za pomocą wjazdu po lewej stronie, po skręcie 20m dalej widze znak zakaz ruchu, nie wjeżdżam za zakaz, zatrzymuje sie na samym wjeździe i zawracam. Moge ?
Masz prawko na ABCD i takie pytania zadajesz ?
Widze rownież po innych postach, ze jest w Tobie dużo złośliwości i jadu i lubisz nabijac posty odbiegające od tematu ale nie o tym mowa ... Dzis zostałem zbesztany przez "egzaminatorke" ze nie moge w takim miejscu zawracać ... Zawód zaufania publicznego, osoba ktora decyduje o tym kto ma prawko nie zna przepisów.
przez szerszon » piątek 17 lipca 2015, 23:20
to naprawdę nie widze problemu. przed skrętem miałeś prawo go nie zauważyć skoro był tak oddalony od drogi poprzecznej.fa1th napisał(a):Do znaku jeszcze miałem z 10m