al.Unii Lubelskiej -Lublin

Tu możecie podzielić się uwagami lub wątpliwościami związanymi z poruszaniem się na drogach

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

al.Unii Lubelskiej -Lublin

Postprzez izarc » środa 22 grudnia 2010, 18:08

Witam,Jechałem al.Unii Lubelskiej w Lublinie w stronę dworca ,ok 100 i przejechałem fotoradar ,było tam ograniczenie do 70 ,inny mówią również że jest 50 bo podobno jakaś uliczka odwołuje tą 70.Wiecie może czy ten radar robi zdjęcia? ,może ktoś tam dostał już mandat?Nie widziałem żeby błysną ale nie jestem też do końca pewien
izarc

Re: al.Unii Lubelskiej -Lublin

Postprzez qwer0 » środa 22 grudnia 2010, 18:12

Jak najbardziej ustawiony jest na 50km/h (czyli strzela przy ok. 70km/h), bo jak sam piszesz, za skrzyzowaniem nie ma powtorzenia 70.
Jesli byl normalnie ustawiony, to nie strzelal, ten przy Unii gdy strzela, puszka jest sciagana na dol.
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków
qwer0

Postprzez izarc » środa 22 grudnia 2010, 19:03

Podobno maszt został wymieniony miesiąc temu bo ktoś rozwalił ,w sumie jak jechałem to nie widziałem żadnego błysku,może była tam dziś tylko pusta skrzynka ,oby ;/.

posty scalone przez moderatora (edytuj posty!)

Kolega mówił że w Lublinie są tylko 2 aparaty ,reszta tylko wali fleschem po oczach ,ja nie wiem jak jest,może ktoś z was się wypowie?
izarc

Postprzez qwer0 » środa 22 grudnia 2010, 19:20

w sumie jak jechałem to nie widziałem żadnego błysku,może była tam dziś tylko pusta skrzynka ,oby ;/.

Ze wzgledu na wieksza ilosc pasow i zeby pykac fotki konkretnym autom, a nie, ze na jednym zdjeciu pojawia sie kilka aut, fotopstryk przy Unii Lubelskiej gdy strzela jest obnizony, mniej wiecej w taki sposob.

Obrazek

A przynajmniej do tej pory tak bylo, nie wiem czy zawsze tak jest.

Kolega mówił że w Lublinie są tylko 2 aparaty ,reszta tylko wali fleschem po oczach ,ja nie wiem jak jest,może ktoś z was się wypowie?

Jeden przenosny i do wsadzenia do masztu jedna sztuka. Zgadza sie, jezdzi brygada nieoznakowanym trafikiem (ale rejerka HPD czy jakas taka) i codziennie wsadza fotopstryka w inna puszke.
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków
qwer0

Postprzez izarc » środa 22 grudnia 2010, 20:15

Dzięki,sporo mi wytłumaczyłeś
izarc

Powrót do Sytuacje na drodze