Real Bytom -miejsce gdzie można głupio oblać.

Tu możecie podzielić się uwagami lub wątpliwościami związanymi z poruszaniem się na drogach

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

Real Bytom -miejsce gdzie można głupio oblać.

Postprzez justyna77 » środa 24 października 2007, 10:30

Witam,o w/w miejscu pisała koleżanka Meve.Ja przed wczorajszym egzamem miałam 2 godziny jazd i zaciągnełam tam instruktorkę.Ona wiedziała o tym miejscu i tez chciała mi pokazać gdzie moge głupio oblać.No więc jadąc z WORD-u w prawo ,i potem znowu w prawo wjeżdzamy na parking realu.Pierwsza w prawo i jedziemy przy jakims budynku od strony zaplecza bodajże sklepu jakiegoś ale nie jestem pewna,mniejsza o to.I jak już dojeżdzamy do końca tego budynku po lewej jest znak informujacy że w prawo na Tarnowskie Góry ale lewo na Bytom.I po prawej jest wyjazd,ale nie jest to ul jednokierunkowa o czym świadczy podwójna ciagła i jak chcemy do Tarnowskich Gór to w prawo i wyjeżdzamy na tym wyjeżdzie a jak na Bytom to w lewo i objeżdzamy parking dookoła ,tam stoja smietniki to przed nimi w lewo bo dalej to znowu trzeba będzie zawracaći potem w prawo i wyjazd na Bytom.Jak jedzie sie ul Wrocławską w kierunku WORDU to po prawej jest M1i są dwa wjazdy (no i wyjazdy bo ul dwukierunkowa) i właśnie tym pierwszym wyjechać z parkingu mozna w kierunku Bytomia a tym drugim naTarnowskie Góry.Mam nadzieje że nikt juz tam nie obleje :)
.
24.01.08-zdane!
(2008-02-04) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.
(2008-02-12) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
justyna77

Postprzez rocko19 » środa 24 października 2007, 12:53

nic z tego nie rozumiem wstaw obraz wtedy bedzie jasne co i jak a co do twojego egzaminu toi dhbys miala gdzies do 17-18.11 to bym sie zamienił z tobą a mam 12.11
rocko19

Postprzez justyna77 » środa 24 października 2007, 18:08

Oj nie mam takich zdolności plastycznych i pewnie nie zrozumiałbyś wogóle nic.Poprostu nie można wyjechać na Bytom na wyjeżdzie gdzie jest drogowskaz z informacją ,że na T.Góry w prawo a na Bytom w lewo bo ludzie myślą że prawym pasem jedzie się na T.Góry a tym lewym na Bytom i wjeżdzają pod prąd nie patrząc na znaki poziome(podwójna ciagła)Na Bytom wyjazd jest jakieś 500m dalej na drugim końcu parkingu w lewo ,równolegle do tego ,więc trzeba objechać parking dookoła czyli w lewo,przed śmietnikami w lewo potem przy wejsciach do marketu w prawo i tam jest już drogowskaz informujący już tylko że w lewo na Bytom.Mam nadzieje że zrozumiałeś .Najlepiej jechać zobaczyć jak to wygląda.
.
24.01.08-zdane!
(2008-02-04) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.
(2008-02-12) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
justyna77

Postprzez rocko19 » środa 24 października 2007, 18:57

cos nie cos ale bez obrazka nic nie napiszę. pozdrawiam
rocko19

Postprzez ella » środa 24 października 2007, 22:19

Szkoda, że tego opisu nie wstawiłaś pisząc wczoraj relację z egzaminu. Tak to zaginie w tłumie.
ella
Moderator

Postprzez bigosone » piątek 16 listopada 2007, 00:46

Witam
Gosciu mnie tam podpuszczal
sytuacja wyglada tak
dojezdzamy do znaku drogowego

<BYTOM
Tarnowskie GORY>

wedlug znaku nalezy za nim skrecic na bytom i TG , ale m1 ma zastosowany zly znak ktory myli wszystkich. bo jesli chcemy jechac na bytom z tego parkingu nalezy skrecic przed znakiem w lewo
7.11.07 pozytywnie :)

(2007-11-14) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.
bigosone

Postprzez ella » piątek 16 listopada 2007, 00:57

relacje z Bytomia dla "potomnych" zbieramy w jednym miejscu
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=8285
ella
Moderator

Powrót do Sytuacje na drodze