szerszon napisał(a):1/ skrzyżowanie Mogilskie jest zespołem skrzyżowań, bo .....
Nie jest. Ponieważ w kodeksie nie spotkałem się z tym,że skrzyzowanie jest zespołem skrzyżowań...może w twoim.
Ktoś ci, robaczku kodeks podmienił? Bo w wątku o rondach twierdzisz coś innego ... (dyskusja o tymże samym skrzyżowaniu):
(12 VI 2015)
@sankila:
Oooo, od kiedy to uznajesz zespoły skrzyżowań?@szerszon: Zespól skrzyżowań to nie jedno skrzyżowanie. Są w bliskiej odległości od siebie, ale to nie znaczy,że są jednym.
A gdzieś kwestionowałem istnienie zespołu skrzyżowań ? Możesz zacytować, czy to twoje kolejne drobniutkie kłamstewko ?
@sankila:
Definicję skrzyżowania w PRD zmienili, czy jak?@szerszon: Definicja jest cały czas ta sama. Liczba skrzyżowań jest większa niż jedno.
@sankila:
To już nie jest JEDNO skrzyżowanie?@szerszon: Pisałem gdziekolwiek ,że
to rondo to jedno skrzyżowanie ? Potrafisz odróżnić nazwę od faktycznego rzeczywistego

stanu.Jak ci pewien obszar nazwali konkretnym określeniem to nagle z tego powstała jedna całość ze względu na PoRD ?
@sankila:
Zaraz się jeszcze okaże, że jednej wielkiej zmiany kierunku tam też nie ma?@szerszon: Czy gdzieś pisałem,że tam jest jedna zmiana kierunku jazdy ? Zmiany kierunku jazdy są możliwe na poszczególnych skrzyżowaniach w ramach obszaru nazwanego "rondem Mogilskim"
[...]
@szerszon:
Nie masz podstaw , aby nazwać to jednym skrzyżowaniem.I co, to jest ta twoja wspaniała wiedza i znajomość przepisów?
Przez te 3 miesiące rondo Mogilskie przerobili czy przepisy się tak zmieniły?
A może powstał jakiś kodeks "ad usum szerszoni" - "Interpretacja przepisów na każdy dzień"?
To jest głos w dyskusji a nie: "zaśmiecanie forum, wprowadzanie bałaganu, kłótnia, prowokacja".