sankila napisał(a):Gdyby problemem była możliwość jazdy pod prąd - C12 stałoby na wszystkich skrzyżowaniach, skanalizowanych wyspą. A ronda to ok 20% takich skrzyżowań. - zatem błędna odpowiedź.
Nie zawsze stoi samo C-12..a generalnie prawie nigdy poza miejscami , które są oznaczone jak są oznaczone.
Pokazałam prosty rysunek: droga, autka, znaki; zapytałam o kierunek jazdy, podałam 4 warianty odpowiedzi. Zwykłe pytanie testowe.
Nie było i nie ma tak bezmyślnych pytań testowych.
drugi - kto którędy wjechał i którędy wyjedzie. Teraz jeszcze proporcje...
Czy tak trudno określić kierunek jazdy?
To poproszę....
x+y= 10
Natomiast skrzyżowanie jest zdefiniowane jako miejsce połączenia dróg, zatem liczba skrzyżowań zależy od liczby połączeń dróg, a nie od znaków.
Poważnie ? Jak tak możesz ściemniać gdy każdy może sprawdzić definicję skrzyżowania ?
Ale bezpardonowa manipulacja.
zatem liczba skrzyżowań zależy od liczby połączeń dróg, a nie od znaków.
A gdzież to tak napisali ? To zwykłe skrzyżowanie X nie jest zwykłym skrzyżowaniem X tylko czterema skrzyżowaniami ? A fakt..zapomniałem to dwa skrzyżowanie T

SJS napisał(a):Twoja bezsensowna paplanina wynika z tego, że nie wiesz co to jest RUCH i JAZDA. A bez zdefiniowania pojęć jakakolwiek dyskusja to paplanina.
NO WIĘC WIESZ CO TO JEST RUCH oraz JAZDA?
Moja bezsensowna paplanina wystarczy do tego,że nie potrafisz odpowiedzieć konkretnie tylko wymyślasz swoje definicje i kierunki jazdy bez żadnych podstaw. Jesteś w stanie odpowiedzieć...
tylko wskaż w przepisie, gdzie jest napisane o kierunku jazdy.
Dlaczego w sensie tylko C-12 ?
A w przypadku innych przepisów już nie ?
Przy T-18 gdzie jest zmiana kierunku ruchu też sobie wytłumaczysz,że w sensie jest to zmiana kierunku jazdy ?
A pierwsze lepsze rondo turbinowe wysyła twój punkt widzenia do śmieci.
Przy twoim poprzednim wcieleniu dostałeś po uszach także w przypadku C-9 i C-10.