oskbelfer napisał(a):Jeśli nie rozumiesz prostych definicji prd, z kórych wynika jedno - na autostradzie nie ma skrzyżowań - to o czym z Tobą dyskutować?
No to czekamy na te definicje.
Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez Henq » poniedziałek 13 października 2014, 18:00
oskbelfer napisał(a):Jeśli nie rozumiesz prostych definicji prd, z kórych wynika jedno - na autostradzie nie ma skrzyżowań - to o czym z Tobą dyskutować?
przez oskbelfer » poniedziałek 13 października 2014, 20:26
Henq napisał(a):oskbelfer napisał(a):Jeśli nie rozumiesz prostych definicji prd, z kórych wynika jedno - na autostradzie nie ma skrzyżowań - to o czym z Tobą dyskutować?
No to czekamy na te definicje.
przez Henq » poniedziałek 13 października 2014, 21:15
oskbelfer napisał(a):Nie znasz "definicji" zawartej w "kodeksie drogowym" ?
przez oskbelfer » wtorek 14 października 2014, 14:57
przez szymon1977 » wtorek 14 października 2014, 16:09
To przestań to w kółko powtarzać, a wyjaśnij w końcu dlaczego tak twierdzisz.oskbelfer napisał(a):Jasno powiedziałem (napisałem) na autostradzie nie ma skrzyżowań...
przez oskbelfer » wtorek 14 października 2014, 19:40
przez Henq » wtorek 14 października 2014, 23:28
oskbelfer napisał(a):wyjaśniałem - nawet nauczyłem wklejać się fotki na szanownym forum.
jeśli ktoś jest "ślepcem" i nie widział moich postów - trudno - niechaj żyje nadal w "ciemnocie"
przez oskbelfer » wtorek 14 października 2014, 23:36
Henq napisał(a):No tak jak ktoś nie widzi że wkleja fotki jednej drogi która łączy się ze sobą no to o czym my tu rozmawiamy?
To tak na przyszłość skrzyżowanie tworzą dwie drogi a nie jedna
przez szerszon » środa 15 października 2014, 00:07
przez Henq » środa 15 października 2014, 00:09
oskbelfer napisał(a):Henq napisał(a):No tak jak ktoś nie widzi że wkleja fotki jednej drogi która łączy się ze sobą no to o czym my tu rozmawiamy?
To Ty ubzdurałeś sobie dwie drogi (dwie autostrady) gdy w rzeczywistości jest jedna - a teraz odwracasz kota do góry kołami![]()
oskbelfer napisał(a):To tak na przyszłość skrzyżowanie tworzą dwie drogi a nie jedna
No właśnie - tłumaczyłem to z 50 razy - właśnie w tym wątku
To już robi się żałosne... poprostu ręce opadają - żenada do kwadratu.... o czym z Tobą dyskutować ?
szerszon napisał(a):A o węźle już zapomnieli ?
Rys.3.2.1 Węzeł typu koniczyna (skrzyżowanie dróg tej samej kategorii).
przez szerszon » środa 15 października 2014, 00:12
Tak samo skwitowałeś link A-1 z A-2 więc nie wiem co do Ciebie nie przemawia słowa "dwie drogi" czy może "połączenie/rozwidlenie"?
przez Henq » środa 15 października 2014, 00:24
szerszon napisał(a):Tak samo skwitowałeś link A-1 z A-2 więc nie wiem co do Ciebie nie przemawia słowa "dwie drogi" czy może "połączenie/rozwidlenie"?
jak można nazwać węzeł WA połaczeniem lub rozwidleniem jak na standardowym skrzyżowaniu.
przez oskbelfer » środa 15 października 2014, 00:29
czy rozwidlenia/połączenia dróg to tylko i wyłącznie są na "standardowym skrzyżowaniu"?
przez Henq » środa 15 października 2014, 00:33
oskbelfer napisał(a):ja pitole...... nie ma skrzyżowań standardowych i nie standardowych.....
dwie proste definicje w zestawieniu ---- skrzyżwanie i droga ekspresowa --- tyle trzeba ogarnąć
przez szerszon » środa 15 października 2014, 00:37
Poczytaj cos w tym rozporządzeniu...czy rozwidlenia/połączenia dróg to tylko i wyłącznie są na "standardowym skrzyżowaniu"?