Henqileż można czytałeś rozumiesz? wskaż mi gdzie w tym Dz.U 1999... jest napisane że węzeł należy do autostrady?
Wskaż ,że tworzy skrzyżowanie, szczególnie WA
Jest opisana autostrada i jest opisany węzeł jako inna droga a nie jedność tak samo gdzie wyczytałeś takie cuda że pas włączenia należy do autostrady?
A nie należy ?

A w którym miejscu kończy sie węzeł ?
https://www.google.pl/maps/@51.8926214, ... iHeKRQ!2e0
Możesz wskazać ? Za ile kilometrów ?
Pytałem już o to ale zlałeś bo nie znalazłeś albo nie zrozumiałeś czytaj do skutku.
Pokazałem ci zasadę na przykładzie filmu P. Dworaka. Nie zrozumiałeś.
śmieszny jesteś i żałosny gdzie P-1a a gdzie linia którą tu wskazałeś - jeszcze może napiszesz że nie o to Ci chodziło?
Wolałbym argumenty w twoim wykonaniu. Wyjaśni sie jak wskażesz koniec węzła.
To teraz obróć kamerkę i zobacz jak ładnie wcześniej wygląda linia P-1d i napisz gdzie stosuje się linię P-1d
Obawiam sie ,ze nie jesteś w stanie rozpoznać jakiej linii uzyto w takim samym stopniu, jak nie jesteś w stanie wskazać granic węzła.
Męczy mnie rozmowa z Tobą naginasz sobie fakty pod siebie i na innych zwalasz, masz wszystko na tacy ale nie ogarniasz.
To sie nie męcz tylko podaj , gdzie jest koniec węzła.
A tu ładny przykład Twojej manipulacji,
Nie. Tylko kontynuuję twój pomysł skrzyzowania ciągnącego się 10 km
to dlaczego śmiesz twierdzić że obowiązuje do tego miejsca?
Bo jest połączenie. Z tego co piszesz skrzyzowanie ci się łączy na długości paru kilometrów i ograniczenie powinno obowiązywać te parę kilometrów.
o widzę że prawnika mamy.
Nie. To jest podstawowa wiedza, jeśli chce się dyskutować o przepisach. Może ci podać jakiś prosty przykład ?
A jednak nie, mamy zwykłego pozera zresztą przekonało mnie już wcześnie Twoje pytanie czy Dz.U jest aktem prawnym.
Tu kłamiesz. Nie pytałem sie czy Dz.U jest aktem prawnym.
Poza rozporządzeniami organy władzy wykonawczej mogą wydawać zarządzenia
Czy instytucja wydająca ten dokument jest organem władzy wykonawczej ?
czy dziennik Urzędowy Gdaki ma większą moc prawna od rozporządzeń rządu czy od ustaw publikowanych w Dz.U ?
A w ogóle co to ma wspólnego z PoRD ?