Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez szymon1977 » niedziela 19 lipca 2015, 12:54
przez kg1956 » niedziela 19 lipca 2015, 13:30
szymon1977 napisał(a):Co zobowiazuje obywateli RP do przestrzegania przepisow prawa? Znaki drogowe?
Art. 83. Każdy ma obowiązek przestrzegania prawa Rzeczypospolitej Polskiej.
przez szymon1977 » niedziela 19 lipca 2015, 13:35
przez szerszon » niedziela 19 lipca 2015, 15:14
Moje wizje ? czy te w których pisuję o 'rzeczywistym faktycznym własnym kierunku jazdy na skrzyżowaniu bo widać resorakiem w piaskownicy po dywaniku dobrowolnie "szymon1977 napisał(a):A cos w temacie? Czy nadal tylko Twoje schizofreniczne wizje oparte na odczytaniu PoRD wbrew regulom jezyka, w ktorym go napisano?
Nie mam alergii na twoje posty tylko na głupotę..Dziekuje Kg. Gdybym ja to napisal
przez szymon1977 » niedziela 19 lipca 2015, 18:23
przez szerszon » niedziela 19 lipca 2015, 20:21
przez szymon1977 » niedziela 19 lipca 2015, 21:25
przez szerszon » niedziela 19 lipca 2015, 21:35
Przypomnij
Przeciez widac, ze wszystkie drogi sie koncza dochodzac do skrzyzowania a wiec NIE JEDZIESZ CAŁY CZAS TĄ SAMĄ DROGĄ.
Jest za to polaczenie drog, jedna z mozliwych form skrzyzowania.
Jak widac po obwiedni jedzie sie tak samo jak po zakrecie. I jak widac tak samo sie skreca zjezdzajac z zakretu jak zjezdzajac z obwiedni.
Wszystkie cytaty są mojego autorstwa ??? Będziesz tak łgał w żywe oczy ? posądzam ciebie ? A kto to napisał ?Jak na razie to wszelkie absurdy sa Twojego autorstwa. Nawet te, o ktorych autorstwo mnie publicznie osadzasz.
przez szymon1977 » niedziela 19 lipca 2015, 22:04
przez szerszon » niedziela 19 lipca 2015, 22:30
nie rozpoznałeś swoich dzieł godnych przynajmniej NoblaKompletne cytaty poprosze z debilizmami mojego autorstwa.
Po pierwsze nie zapominaj się...wystarczy ,że robisz rynsztok z PoRD.Równie dobrze moge ci też wsadzic parę inwektyw, ale nie będę sie zniżał do twojego 'poziomu" także na tej płaszczyźnie.. Przypomne, ze jezeli Ty czegos nie rozumiesz to nie znaczy, ze to cos jest debilizmem tylko, ze ty jestes debilem.
Na razie nie potrafiłeś obronić ani jednego swojego światłego przekazu przepisami tylko bo widać...Na razie Twoje debilne wnioski wyciagane nie tylko z PoRD ale i z moich wypowiedzi swiadcza o tym drugim.
przez szymon1977 » niedziela 19 lipca 2015, 22:42
Czyli nie rozumiesz znaczenia slowa "połączenie". Co jest polaczeniem dwoch odleglych od siebie brzegow rzeki? Dwa brzegi rzeki czy most nie bedacy czescia ani jednego ani drugiego brzegu?szerszon napisał(a):...nie rozumiem, gdzi ci sie łączą drogi kończące sie przed obwiednia...
przez szerszon » niedziela 19 lipca 2015, 22:55
I znow problem ze zrozumieniem j. polskiego... Szerszon! Nie nazwalem Cie debilem tylko Cie ostrzeglem przed mozliwymi skutkami Twojego dalszego uczestnictwa w dyskusji.
Może zrozumiesz....Erystyka – sztuka doprowadzania sporów do korzystnego rozwiązania bez względu na prawdę materialną. Słowo pochodzi z klasycznego języka greckiego – eristikós, czyli kłótliwy, od éris oznaczający kłótnię, spór, walkę oraz imię bogini niezgody, córki Nocy, towarzyszki Aresa na polu bitwy, będącej uosobieniem waśni, niezgody i kłótni.
W twoim wydaniu...nie. Dlatego wskaż połączenie się dróg kończących się przed obwiednią..Ze cztery strony przed tym sie broniszCzyli nie rozumiesz znaczenia slowa "połączyć".
przez szymon1977 » niedziela 19 lipca 2015, 23:12
Staram sie, ale nie nadazasz, zorientowalem sie.szerszon napisał(a):Przez tyle czasu nie zorientowałeś się,że twoje erystyczne zabiegi nie działają ?
przez szerszon » niedziela 19 lipca 2015, 23:18
Polaczeniem jest skrzyzowanie jak Ustawodawca napisal a nie drogi lacza sie na skrzyzowaniu co Ty chcialbys, zebym wskazal.
Skrzyżowanie – przecięcie się w jednym poziomie dróg mających jezdnię, ich połączenie lub rozwidlenie, łącznie z powierzchniami utworzonymi przez takie przecięcia, połączenia lub rozwidlenia; określenie to nie dotyczy przecięcia, połączenia lub rozwidlenia drogi twardej z drogą gruntową, wewnętrzną lub stanowiącą dojazd do obiektu znajdującego się przy drodze, natomiast przecięcia się dróg ziemnych i dróg wewnętrznych z sobą nawzajem są traktowane jako skrzyżowania[1].
tak samo jak z nauka przepisów ...to i skutek marny... lubię ci zatkać gębe ,że pozostaja ci tylko puste frazesy.Staram sie, ale nie nadazasz,
przez szymon1977 » niedziela 19 lipca 2015, 23:30