Zgadza się.Makabra napisał(a):Skręt o 180 stopni wcale nie musi być zawracaniem. Zależy gdzie się skończy taki manewr, jak na tej samej drodze w przeciwnym kierunku to zawracanie. l
Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez kombi » środa 10 września 2014, 23:16
Zgadza się.Makabra napisał(a):Skręt o 180 stopni wcale nie musi być zawracaniem. Zależy gdzie się skończy taki manewr, jak na tej samej drodze w przeciwnym kierunku to zawracanie. l
przez szerszon » środa 10 września 2014, 23:54
No to masz obrazek jak dla przedszkolaka. Wystarczy wpisać w googla "180 w lewo":
Nie, a gdzie tak napisałem?
A czym, chodnikiem? Myślałem, że właśnie częścią drogi przeznaczoną dla ruchu pojazdów....jest jezdnia...
Dawaj dawaj.
Skręcenie o 180 stopni, to po prostu zawrócenie.
Skręcam o 360 stopni ...czy nawet o więcej.
Przykład; moje ulubione skrzyżowanie, nazywam je skrzyżowaniem szerszona
przez kombi » czwartek 11 września 2014, 22:59
szerszon napisał(a):No to masz obrazek jak dla przedszkolaka. Wystarczy wpisać w googla "180 w lewo":![]()
![]()
A skręt w lewo o 270 stopni to co to będzie ?
![]()
To cienko u ciebie z czytaniem ze zrozumieniem.szerszon napisał(a):Nie, a gdzie tak napisałem?
Ze dwa posty wcześniej ...
A czy chodnik, to część drogi przeznaczona dla ruchu pojazdów?szerszon napisał(a):1. Chodnik....
można w lewo, można w prawo.szerszon napisał(a):Skręcenie o 180 stopni, to po prostu zawrócenie.
W lewo czy w prawo ?![]()
co w tym dziwnego, wysil głowę..szerszon napisał(a):Skręcam o 360 stopni ...czy nawet o więcej.![]()
przez szerszon » piątek 12 września 2014, 00:03
To cienko u ciebie z czytaniem ze zrozumieniem.
A czym, chodnikiem? Myślałem, że właśnie częścią drogi przeznaczoną dla ruchu pojazdów....jest jezdnia...
NIe wiem z czego się cieszysz ? Że nie znasz PoRD..to juz wiem i tu płakać raczej trzeba.A czy chodnik, to część drogi przeznaczona dla ruchu pojazdów?![]()
Poczytaj PoRD w końcuco w tym dziwnego, wysil głowę..