przez qwer0 » środa 07 kwietnia 2010, 10:34
Ile czytania...
Przelecialem przez wszystkie strony jako tako :P
Ja otrzymalem juz 2 fotki i 2 mandaty listem.
Z tym, ze to nie jest tak, ze przychodzi list, a w kopercie zdjecie i mandat :P
W kopercie znajduje sie zdjecie, czas, miejsce pomiaru, ksero legalizacji fotopstryka, kartke z pouczeniami, ze moge mandatu nie przyjac, ze za niewskazanie sprawcy jest mandat itd, itd.
I jest jeszcze jedna kartka, to uzupelnienia i odeslania. I tyle, nie ma zadnego mandatu.
Kartka, ktora zycza sobie aby im odeslac, text na niej jest podzielony na kilka czesci. Zaznacza sie w kolko wlasciwy wariant :P
1. wariant - to na zdjeciu to ja, przyjmuje mandat.
2. wariant - to na zdjeciu to ja, nie przyjmuje mandatu.
3. wariant - dnia tego, a tego o godzinie takiej, a taniej uzyczylem pojazd marki takiej, a taniej o nr rej. takim, a takim osobie takiej, a takiej
4. wariant - niewskazuje osoby, ktora kierowala tym, a tym pojazdem, dnia tego, a tego o godzinie takiej, a takiej i przyjmuje mandat za niewskazanie osoby, ktorej uzyczylem auto
5. wariant - niewskazuje osoby, ktora kierowala tym, a tym pojazdem, dnia tego, a tego o godzinie takiej, a takiej i nie przyjmuje mandatu za niewskazanie osoby, ktorej uzyczylem auto
Dopiero po odeslaniu tego, w zaleznosci od tego co zaznaczylismy, otrzymujemy mandat nastepnym listem, badz list o podobnej tresci dostanie osoba przez nas wskazana, badz nie dostaniemy mandatu, a pouczenie, ze sprawa trafia do sadu blablabla...
Co sie stanie jesli tego nie odeslemy? Nie wiem, nie pamietam czy cos o tym pisali, byla jedynie prosba, aby niezwlocznie odeslac :P
W kazdym badz razie - jesli sie nie przyznamy do czegos, to mandatu listem nie dostaniemy.
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków