tomekkoz Na to pytanie powinien bez problemu odpowiedzieć każdy kto ma prawo jazdy.
To dlaczego masz cały czas problem ?
Czyli dla ciebie wszystkie samochody w mieście które nie mają skręconych kół, mają ten sam kierunek jazdy. Niezłe jaja.
Zależy od punktu odniesienia. Wszystkie co nie "zakręcają" mają kierunek jazdy na wprost. Tylko nie na jednym skrzyżowaniu.
Twój argument faktycznie jest oderwany od rzeczywistości.
Kolejny nawiedzony. Pojazdy na rondzie mają kierunek jazdy niezgodny z C-12...
Hehehe,
Kolejny co ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. A to C-12 pokazuje kierunek jazdy ? Może jeszcze nakazany. Jeśli tak to bądź konsekwentny i stosuj się do nakazu i jeździj w kółko. Nakaz to nakaz.
Poza tym nie wyrywaj z kontekstu odpowiedzi. Dalej było wyjaśnienie.
Twoje pytania są na poziomie-"czy przestałeś już kraść batoniki ?"
Cienka próba manipulacji. Dodam więcej-bezmyślna.
Widzisz gdzieś na znaku C-12 strzałkę w lewo na wprost i w prawo? Kompletnie nie ogarniasz ronda. Przykre.
Przykrym jest, że pomimo różnych publikacji nie może do ciebie dotrzeć, że C-12 nie ma nic wspólnego z kierunkiem jazdy.
Poza tym kompletnie nie zrozumiałeś tego co napisałem.
1.Ruch odbywający się w kierunku wskazanym na znaku- w prawo.
Przejeżdżam obok wyspy skręcając w prawo( wyjazd pierwszym wlotem/wyjazdem)
2. Ruch odbywający się kierunku wskazanym na znaku- na wprost.
Tak samo jak w pierwszym przypadku wyspa dalej jest po właściwej stronie zgodnej z ruchem prawostronnym, ale kierunek jazdy przez skrzyżowanie jest inny niż w pkt 1
3.Ruch odbywający się w kierunku wskazanym na znaku- w lewo. Tak samo przejeżdżając przez skrzyżowanie do trzeciego wlotu/wyjazdu, jak w dwóch wcześniejszych przypadkach przejeżżam obok wyspy z tej samej strony, pomimo że mój kierunek jazdy jest odmienny niż w dwóch pierwszych pkt.
Rozpisałem się..może czytaj w odcinkach ?