Tomekkoz1983...czytam i za chińskiego boga nie widzę , aby napisali o
nakazie jazdyTwój wymysł panie egzaminatorze nauki jazdy
No i te dwa pasy zewnętrzne na rondzie mnie zafrapowały... Ech, Panie (p)ośle..
Gdzie jest napisane o dwóch pasach zewnetrznych ? Poprosze o cytat, albo odszczekuj.
A ja się zapytam czy prawo o ruchu drogowym mówi cokolwiek o kierunkowskazach przy zmianie kierunku jazdy?
A nie ? A mówi cos o kierunkowskazach przy zmianie kierunku ruchu ?
sam nie sygnalizuję.
Nawet własne pokopane przepisy ignorujesz. Jak śmiesz, przecież zmieniasz kierunek jazdy..według szoferaemeryta masz nakaz skrętu w prawo
============================================
szoferemerytSekta warszawska padła i długo jeszcze nie podniesie się z kolan.
Nie wiem na jakiej podstawie wysnułeś taki wniosek. Na podstawie własnej interpretacji przpisów naszego egzaminatora nauki jazdy, który ma problemy z czytaniem ?
No wybacz...
Jeszcze tylko żeby zrozumieli co oznacza ruch okrężny
Na pewno nie jest to nakaz jazdy w prawo z prawym kierunkowskazem na pas wewnętrzny
Jeszcze hołdujesz tej "zasadzie" ?
Znak "ruch okrężny" oznacza, że na skrzyżowaniu ruch odbywa się dookoła wyspy lub placu w kierunku wskazanym na znaku.
Zgadza się. Tylko nie wiem skąd się wam wziął kierunek jazdy, a tobie w szczególności nakazany w prawo
No to zadam ci jedno podstawowe pytanie-kiedy nauczysz się czytać ze zrozumieniem ? Jak się nauczysz wskaż mi , gdzie jest napisane o kierunku jazdy przy C-12.
Doczekam się, czy tez jak twój guru , który unika odpowiedzi na PODSTAWOWE pytania ?
Czy jadąc obok C-9 zmieniam kierunek jazdy ?