Zastosowanie znaku F-10 tak jak na rondzie ziętka to bardzo dobre rozwiązanie.
Nie ma innego wyjścia. Ponieważ inaczej mamy "bandyckie" zachowania które nic wspólnego z przepisami, a szczególnie z Art 22.2 nie mają Na jakiej podstawie ustaliłeś sobie hierachię F-10, C-12 Art 22.2 ?
Czyżbym coś przeoczył ?
Szerszon zajmij się lepiej wklejaniem głupich filmików albo zagadek dla 6-latków,
Ten fragment twojego posta nie zawiera grama merytoryki.Reszta też nie za bardzo.
Nie pisz rzeczy nie zgodnych z PoRD. Podejrzewam, że sześciolatek zrozumiałby...ty dalej nie możesz.
Nie mam zamiaru ci nic tłumaczyć bo i tak nic nie jesteś w stanie zrozumieć.
Oczywiście, ze nie jestem w stanie zrozumieć, gdzie jest napisane iż C-12 nakazuje kierunek jazdy.
Oczywiście, ze nie jestem w stanie zrozumieć, czy w takim ukladzie mijając C-9 zmieniasz kierunek jazdy.
Oczywiście ,że nie jestem w stanie zrozumieć twojego zachwytu nad wszystkim co powie policja...magia munduru ?
Oczywiście, że tym razem jestem w stanie zrozumieć, dlaczego ignorujesz te pytania....prawidłowe odpowiedzi wskazałyby , że twoje zrozumienie i znajomość przepisów pozostawia wiele do życzenia.
Powtarzam to 3 raz i nie mam zamiaru więcej.
Widzisz...nie myliłem się, że nie potrafisz nawet do trzech zliczyć( ostatnio podobno z 10 razy juz pisałeś), przepisać poprawnie zadania...a co dopiero udzielić prawidłowo odpowiedzi na powyższe pytania
Od tej pory ignoruję twoje głupkowate zaczepki.
Tylko plizzz nie ignoruj PoRD. To ci do tej pory wychodzi wręcz perfekcyjnie.