tomekkoz napisał(a):Z taką jazdą jak czerwony jesteś niebezpieczny dla otoczenia.
dylek napisał(a):Z taką jazdą jak niebieski jesteś niebezpieczny dla otoczenia.
A może i gorszy jesteś...niebieski choć kierunkowskazem migał...

Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez dylek » czwartek 26 lutego 2015, 22:57
tomekkoz napisał(a):Z taką jazdą jak czerwony jesteś niebezpieczny dla otoczenia.
dylek napisał(a):Z taką jazdą jak niebieski jesteś niebezpieczny dla otoczenia.
przez szerszon » czwartek 26 lutego 2015, 23:04
tomekkoz napisał(a):Bezpieczniej dla ciebie i innych na drodze, byłoby gdybyś jednak nie myślał - bo nie wychodzi ci to.
Lansowanie jazdy jak czerwone auto to objaw głupoty.
Pokazywałem przynajmniej kilka razy. §36.1. Na znaku C-12 mamy wskazany kierunek. Dla pojazdu będzie to kierunek jazdy oczywiście.
przez tomekkoz » czwartek 26 lutego 2015, 23:28
O rondach rozmawiamy...dylek napisał(a):Z taką jazdą jak niebieski jesteś niebezpieczny dla otoczenia.
Tym policjantom toś niegodzien butów czyścić...szerszon napisał(a):I trollu dalsze sprawy C-9 i policjanci...nie wiesz co napisać ?
przez dylek » czwartek 26 lutego 2015, 23:58
tomekkoz napisał(a):O rondach rozmawiamy...Tak dla przypomnienia.
przez szerszon » piątek 27 lutego 2015, 00:09
tomekkoz napisał(a):Przecież odpowiedziałem.Może skierowanie na powtórny egzamin w twoim przypadku sprawdziłoby się? Stoleczni policjanci muszą cześciej monitorować ronda...
przez Makabra » piątek 27 lutego 2015, 00:16
przez papadrive » piątek 27 lutego 2015, 00:32
przez Makabra » piątek 27 lutego 2015, 13:05
przez LeszkoII » piątek 27 lutego 2015, 14:22
przez Makabra » piątek 27 lutego 2015, 19:22
przez tomekkoz » piątek 27 lutego 2015, 22:37
Aha, czyli organizacja ruchu nie ma dla ciebie znaczenia, tylko kolorki...dylek napisał(a):Wiem...tamto fajnie się zgrywało kadrowo i kolorystycznie.tomekkoz napisał(a):O rondach rozmawiamy...Tak dla przypomnienia.
Oczywiście, że się różni, diametralnie. Tutaj odbywa sie na skrzyżowaniu o ruchu okrężnym .dylek napisał(a):Ale chcesz o rondach, to proszę, Ten sam bandycki manewr... Niczym się nie różni od poprzedniego wklejonego przeze mnie.
dylek napisał(a):Zawsze skręt w lewo z prawego pasa - czy to na rondzie, czy nie na rondzie...wygląda tak samo debilnie i bandycko niebezpiecznie.
przez szerszon » piątek 27 lutego 2015, 23:26
Aha, czyli organizacja ruchu nie ma dla ciebie znaczenia, tylko kolorki...
Od samego początku podejrzewałem,że jesteś tylko pyskaty...ale strasznie niegramotnyOczywiście, że się różni, diametralnie. Tutaj odbywa sie na skrzyżowaniu o ruchu okrężnym .
A to policjant stanowi prawo ?Szkoda, że podkomisarz z wydziału ruchu drogowego KWP w Katowicach ma inne zdanie na ten temat od ciebie.
przez dylek » piątek 27 lutego 2015, 23:31
przez szerszon » piątek 27 lutego 2015, 23:36
przez tomekkoz » piątek 27 lutego 2015, 23:51
dylek napisał(a):Komisarz - może ślepy...ty F-10 umieszczone po obu stronach powinieneś widzieć ?
A może prosto na nich oznacza wokół wyspy ?
Jak tak, to mam przykrą wiadomość...nie opuścisz go (bo nie ma w prawo), chyba, że z lewego pasa na wyspę (bo lewy pas pozwala wybrać jeden z dwóch kierunków)