szoferemerytGdzie zgubiłeś pasy ruchu bo na SoRO takowe istnieją.
Gdzie zgubiłes kierunek jazdy ?
Gdzie zasygnalizowałeś wjazd na skrzyżowanie ( odpowiedni pas ruchu)
Gdzie wymagają takich rzeczy jak sygnalizacja wjazdu na skrzyżowanie ? Masz przepis ?
Nie wiesz co się sygnalizuje ? Sam cytowałeś..jak zwykle bezmyślnie...
Pomijając jazdę wokół wyspy po pasach ruchu wypaczasz pojęcie RO
Nie mam czego wypaczać , ponieważ nie ma takiego bytu jeśli chodzi o kierunek jazdy i sygnalizowanie...wymyślasz sobie gościu...
Pewnie wyjazd z wewnętrznego pasa ruchu to w lewo, a nie w prawo z równoczesnym wjechaniem na sąsiedni prawy pas w celu opuszczenia SoRO.
Aniw lewo ani w prawo...nawet nie muszę wjeżdżać na sąsiedni pas zewnętrzny aby przejechać przez skrzyżowanie.
Twoje myslenie to typowe prostowanie ronda i dwa skręty w prawo..czyli kosmos.
Tak zawracam z prawego gdy nie utrudniam ruchu. W pipidówach jest to możliwe.
Z tego co tu wypisujesz sama twoja obecność na drodze jest juz zagrożeniem BRD, nawet nie utrudnieniem.
.
Żaden przepis nie zabrania
Ale ci nakazuje Art 22.2 ..wypadałoby sie w końcu tych przepisów nauczyć.
Ja myślę co pisze i co wysyłąm, ale ty raczej nie, gdzie konkrety. NIMA!
Konkrety były , gdy sie nabijałem z twojego sygnalizowania.Tak samo zrozumiałes jak przepisy. Kompletne dyletanctwo.
Żenada z tym prostowaniem ronda i żenada z prawym kierunkowskazem bo ci C-12 "nakazuje" skręt w prawo
Fakt, hejtuję twoje posty opierając się na przepisach..ale tylko w takim przypadku może coś pomoże i zachęci do nauczenia się przepisów.
szerszon i s-ka;
Dzielicie wypowiedzi innych na kawałki, a dlatego, ze nie jesteście w stanie udowodnić swoich niby racji w temacie SoRO, wypowiadając się jednolitym tekstem.
Dzielonych nie możesz zrozumieć , a co dopiero monolog.

Prawdopodobnie nie umiesz quotować

Wypowiedź godna podziwu, tylko jaki ma związek ze SoRO?
Znowu nie zrozumiałeś...opisał stosunek do PoRD