Parkowanie pod Hipermarketami

Tu możecie podzielić się uwagami lub wątpliwościami związanymi z poruszaniem się na drogach

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

Re: Parkowanie pod Hipermarketami

Postprzez YAYO_6 » sobota 12 listopada 2005, 13:45

Polonez napisał(a):[...] Jakiś idiota w golfie szybko skręca w lewo i zajmuje to miejsce ! Dobrze że wogóle nie doszło do kolizji jego ze mną , ponieważ ja już byłem na centymetry do skretu a on bardzo dynamicznie ruszył :!: No wtedy to się wqrzyłem na maxa :evil: :evil: Chyba z pięć razy zatrąbiłem na niego :roll: bo tak mi nerwy puściły. Dobrze że ja jestem " niespotykanie spokojnym człowiekiem " bo ktoś nerwowy mógłby wysiąść i inaczej z Panem w VW porozmawiać :evil:
Agawa napisał(a): Nie pisałabym szminka po szybie i tez nie zostawiałabym karteczek za wycieraczkami, bo kartka i tak zostanie momentalnie zmieta i wyrzucona do kosza a uwaga spłynie po niepokornym kierowcy jak woda po kaczce :evil:

Miałem podobny przypadek w zeszłym roku przed gwiazdką. ;-)

Ku uciesze obsługi sklepu zakupiłem najtańszą szminkę i dwa sniegi w sperju. Znajmoy który wtedy ze mną był namalował na czarnym poloneziku płomienie szminką, a ja machłem włascicielowi [nie mylić z dresiarzem ;-0 ] dwa paski przez całość [włączając w to zderzaki i szyby] Niestety nie miałem okacji podziwiac miny własciciela gdzyż odjechałem z parkingu prędzej ;-(

Wg mnie takie coś powinno się karać ;-) Ale jak człowiek jest zdenerwowany to rózne myśli ma ..
YAYO_6

Re: Parkowanie pod Hipermarketami

Postprzez scorpio44 » sobota 12 listopada 2005, 23:23

YAYO_6 napisał(a):Wg mnie takie coś powinno się karać

Takie coś, co zrobił kierowca tamtego golfa, czy takie coś, co zrobił Twój znajomy z tym malowaniem? ;) :D
scorpio44

Postprzez jimorrison » niedziela 13 listopada 2005, 12:09

jak dla mnie to i to i to....
pozdr.
jimorrison

prawo jazdy kat.B, 1 podejście
teoretyczny 1.07.2005=>zdany, praktyczny 21.07.2005=>zdany, odebrane 4.08.2005

Był: FSO Caro 2.0 DOHC, FSO Atu 1.6 OHV, FSO Caro 1.4 DOHC
Jest: FSO Caro 1.6 DOHC
jimorrison

Postprzez scorpio44 » niedziela 13 listopada 2005, 13:14

jimorrison napisał(a):jak dla mnie to i to i to....

Ale co policjant mógłby zarzucić temu kierowcy golfa? Jakie wykroczenie? Żadnego.
scorpio44

Poprzednia strona

Powrót do Sytuacje na drodze