Postój na terenie niezabudowanym

Tu możecie podzielić się uwagami lub wątpliwościami związanymi z poruszaniem się na drogach

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

Postprzez mk61 » sobota 25 lipca 2009, 17:19

Już się pewnie dokładniejszych informacji nie doczekamy, bo Szanowna Pani Joanna_Su nie znalazła tutaj kogoś, kto wprost napisał "tak, masz 100% rację i wszyscy są źli, oprócz Ciebie i Twojego synka".

No, ale kultury dyskusji się nie da nauczyć tak szybko. Najłatwiej jest olać temat, jeśli coś idzie nie po naszej myśli.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez canter » niedziela 26 lipca 2009, 19:30

Mój instruktor mówi, że na drodze "musimy myśleć za innych" i w 100% to popieram. A ta opowieść wygląda mi na próbę zrzucenia winy na Policję, jaka to ona niedobra
A co do przepisów- są, jakie są i (tak łatwo) się ich nie zmieni
Impossible is nothing
canter

Postprzez Maćka » niedziela 26 lipca 2009, 20:31

Coś mi tutaj nadal nie hallo...
To wreszcie duże natężenie ruchu czy szybkie cofanie faceta który rzekomo zatrzymał się by pomyśleć??
Jak jest duże natężenie ruchu to nie ma bata żeby facet szybko cofał, na własne życzenie nikt nie pcha się komuś na maskę tyłkiem, no ludzie litości!
40km/h i skuter w strzępach? Oj to chyba facet jechał tarpanem i pewnie jeszcze musiałby najechać na skuter i syna żeby osiągnąć taki efekt, ale wtedy i syn bardziej by ucierpiał :p

Nie no, można bronić dziecko ale nie w chwili kiedy aż tyle przemawia przeciw niemu, żeby nie było też jestem matką, ale nigdy nie wierzę w 100% swoim dzieciom...
Maćka

Poprzednia strona

Powrót do Sytuacje na drodze