szoferemeryt napisał(a):No tak wracasz do przeszłości by udowadniać, tylko co? Pisałem że obwiednia to jezdnia dookólna nie mająca początku ani końca i to podtrzymuje. Nic nie prostuję, chyba że podobnym do ciebie udowodnić że nie masz racji.
A o tak lubianym przez ciebie par. 36 szczególnie pkt 2 cisza i spokój. Czyż bym trafił w czuły punkt.
Po to wracam, aby ci uzmysłowić,że jednak według przepisów jest to skrzyżowanie, a nie jezdnia "dookólna" bez początku i końca
Swietnie "udowadniasz"

swoją rację całkowicie w oderwaniu od przepisów. Gdzie masz napisane o takim tworze o jakim wspominasz ? Trochę realizmu...bez początku i końca
A jeśli chodzi oparagraf 36 to trafiłeś..kula w płot...czyli pisałes bez sensu o czymś innym. Podejrzewam, że nawet sam nie wiesz o czym
Napisałem ci
końkretnie..C-12 i A-7 w tej chwili mnie nie interesuje, ponieważ nie ma to wpływu na kierunki jazdy , tylko na pierwszeństwo i organizacje ruchu.
Nie bój się...jak będe chciał to pojadę po bandzie

tomekkoz napisał(a):Zgodnie z zastosowanym oznakowaniem poziomym- można.

a to wyznaczone pasy ruchu anulują Art 22.2 ? Świetnie, gdzie to napisali ?
nie pisz postów jeden za drugim - przycisk "zmień" ciągle istniejeA ja jestem zbyt poważny, żeby sobie żarty stroić.
Chciałem poważnie podyskutować o zasadach ruchu a tu co?
Szopka i farsa.
Taaa...poważnie to zawracanie pasem zewnetrznym ?
=================================
Zatem czemu rondo DWU-pasowe nie nazywa się rondem sześcio-pasowym?
A które rondo nazywa sie dwupasmowym ?