? przeczytaj z 5 razy jeszcze panie wielki modkuna szczescie sa telefony z internetem

Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez bolcik » środa 22 czerwca 2011, 12:09
? przeczytaj z 5 razy jeszcze panie wielki modkuna szczescie sa telefony z internetem
przez cman » środa 22 czerwca 2011, 12:11
przez bolcik » środa 22 czerwca 2011, 12:22
przez cman » środa 22 czerwca 2011, 12:33
przez bolcik » środa 22 czerwca 2011, 12:54
przez szerszon » środa 22 czerwca 2011, 14:51
bolcik napisał(a):Jezdnia to nie miejsce na karawaniarstwo.
szerszon znize sie do twojego poziomu. skoro nie to ktoredy jezdza karawany?
i odpowiedz w twoim stylu jezdnia to nie miejsce na wyscigi.
a skad ty mozesz wiedziec jak ja jezdze i jakie mam umiejetnosci? ty natomiast zdradziles siei co za tym idzie tworzenia zagrozenia przy wyprzedzaniu takiej zawalidrogi jak TY
jezeli masz problem z wyprzedzaniem osoby ktora jedzie 40 na jakims odcinku to faktycznie kursy doszkalajace co miesiac by sie zdaly albo jazda z instruktorem non stop i wtedy on bedzie ci sprzeglo wciskal, biegi zmienial i tylko mowil teraz dodaj gazu a ja pomoge krecic kierownica bo ten manewr wyprzedzania jest baaardzo trudny zwlaszcza przy takich predkosciach. zbyt niebezpieczne? radze zostac w domu a nie wsiadac do auta. rowerek i te sprawy w warszawce dobrze ci zrobia. macie tez metro...
przez bolcik » środa 22 czerwca 2011, 16:28
przez piotrekbdg » środa 22 czerwca 2011, 16:57
hmmm hektary to miara powierzchni. jezeli chodzi o roznice poziomow to raczej w metrach...
jezeli w wawce zabraklo pampersow albo sa dla Ciebei za drogie moge CI przywieść. no coz po wawie malo jezdzilem ale taki Berlin, Monachium, paryz, rzym i inne...
no ale coz wole byc wlekacym bufonem niz typkiem ktory przekracza predkosc i placi mandat.
przez bolcik » środa 22 czerwca 2011, 17:09
przez szerszon » środa 22 czerwca 2011, 17:10
bolcik napisał(a): paryz, rzym i inne...
przez bolcik » środa 22 czerwca 2011, 17:13
nazwy miast pisze sie z duzej litery demonie szybkosci
przez piotrekbdg » środa 22 czerwca 2011, 17:21
a kto powiedzial ze pol roku? zreszta nie wiem czy wiesz ale dla szybkiego poruszania sie ludzie korzystaja z samolotow a samochody wynajmuja na miejscu
zdziwilbys sie jakie sa jednostki pewnie no ale coz . ja rowniez jezdze normalnie i nic nie place wiec nie wiem w czym problem?
przez bolcik » środa 22 czerwca 2011, 17:26
przez piotrekbdg » środa 22 czerwca 2011, 17:30
hahahah kiedy chce to jade 30 km / h rozumiem ze jak szukasz miejsca parkingowego to jedziesz z predkoscia 100km/h po czym skrecasz i stajesz w miejscu brawooo czechy samochodem szczyt wszystkiego... to tak jakbym wyskoczyl do sasiedniego wojewodztwa...
brawooo czechy samochodem szczyt wszystkiego... to tak jakbym wyskoczyl do sasiedniego wojewodztwa...
przez bolcik » środa 22 czerwca 2011, 17:36