PraktykRuchu napisał(a):Henq napisał(a): 
a po czym porusza się pojazd na drodze poprzecznej?
Poruszał się po jezdni. Ale droga poprzeczna się skończyła. Nie ma skrzyżowania - nie ma części wspólnej dwu dróg. Było tłumaczone...
skończyły to się tobie argumenty
na obrazku nic się nie skończyło, jezdnie muszą się łączyć, przecinanie się kierunków ruchu naucz się w końcu! Dz.U. 1997 nr 98 poz. 602 Oddział 7 - Przecinanie się kierunków ruchu.
PraktykRuchu napisał(a):Henq napisał(a):Nadal brak odwagi odpowiedzieć na trzy pytania? niewygodne prawda?
Nie. Były strasznie głupie i je zignorowałem.
bo obaliły cały światopogląd? no sory ziemia nie jest płaska
szkoda tylko, że zabrakło ci argumentów, więc chcesz zamydlić oczy, że zniżam się do twojego poziomu, niestety nie

pytania konkretne a ty jak zwykle nic nowego nie pokazujesz

nadal sądzisz, że droga gruntowa nie ma jezdni; nadal nie wiesz co to włączanie się rowerzysty do ruchu i nadal będziesz twierdził, że drogą dla rowerów rowerzysta porusza się do znaku C-13a, czas nadrobić braki
PraktykRuchu napisał(a):Ale widziałem, że już ktoś ci próbował wyjaśniać o co chodzi. Więc przyjmij jego tłumaczenia jako moje i szlus.

próba nie strzelba, durne odpowiedzi również przyjmuje, niestety kodeks drogowy obalił te wizje;

to teraz przyznaj się uczciwie, nie masz pojęcia o czym piszesz prawda

Poczytaj kodeks drogowy i zrozumiesz, że te odpowiedzi nie maja pokrycia.

aha nie zapomnij o 220
No to teraz czas, żeby taki ekspert jak ty odpowiedział:
1. czy znak C-13a musi kończyć DdR?
2. czy rowerzysta zjeżdżający z DdR na równoległą jezdnię, bez znaku C-13a nadal jedzie DdR?
3. czy droga gruntowa posiada jezdnię?
niewygodne prawda? obalają cały światopogląd

Im lepszy samochód terenowy - tym traktor musi dalej jechać.