No ale widocznie jak komuś to podnosi ego bo z przepisów noga to najlepszą obroną jest atak, szkoda tylko, że potem zwykły użytkownik na tym cierpi tak jak teraz @Marcel2727

Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez Henq » środa 11 marca 2020, 22:14
przez szymonix » czwartek 12 marca 2020, 16:29
Henq napisał(a):Nie wiedziałem, że sygnalizacja świetlna znosi C-12
Marcel2727 napisał(a):Czepianie się składni...
przez Henq » piątek 13 marca 2020, 21:27
Jak zwykle zapewne ktoś się podszywa i takie debilizmy wypisuje:szymonix napisał(a):Nie napisałem, że sygnalizacja znosi C-12(nadal jeździ się zgodnie ze strzałkami na znaku wokół placu, klombu, obiektu czy budowli), po co agresywnie łapiesz za kostkę, skoro sygnalizacja jest ważniejsza od A-7, przecież..Nie to napisałem ?? Od reszty wymagasz cudów, geniuszu drogowego i przepisów na pamięć.. moze od siebie by trzeba zacząć..przemyśl.![]()
![]()
bo przecież to nie on, on nie winnyszymonix napisał(a):Marcel2727 napisał(a): Nie dotyczy to ronda.
Jeśli na rondzie są "światła" to o jakim "rondzie" mowa?? Zasady jazdy po rondach wtedy nie obowiązują.. Czaisz ??
przez Marcel2727 » niedziela 15 marca 2020, 20:18
szymonix napisał(a):Marcel2727 napisał(a):Czepianie się składni...
Nie, nie czepianie sie składni.. Jeśli mówimy o prawie to wypada posługiwać się zwrotami z kodeksu - zauważ, że prawie nikomu tu nie jest ciężko użyć pojęcia z PoRD, tylko ty wymyślasz swoje nazwy.. I mają koledzy rację - nie czytasz po prostu co ci się na tacy daje - przestańcie go karmić..![]()