Woźniaka i aleja Legionów. Problem który kosztował oblanie.

Tu możecie podzielić się uwagami lub wątpliwościami związanymi z poruszaniem się na drogach

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

Re: Woźniaka i Aleji Legionów. Problem który kosztował oblan

Postprzez szymon1977 » czwartek 10 maja 2012, 20:26

Cyberix napisał(a):Nadal uważam, że zielony za bardzo pcha się w prawą stronę. Ale może się czepiam :wink:
Może i masz rację, ale tak naprawdę to się czepiasz szczegółów. To tylko schematyczny rysunek zrobiony na szybko. Jak chcesz to sobie przesuń zielonego w lewo o kilka pikseli. Moje prawa autorskie się za to na Ciebie nie obrażą. Zresztą, już to zrobiłem. Dwie minuty i - mam nadzieję - po temacie.
037-01v3.png
Jak tam? Już zgodnie z prawem, czy jeszcze nie? Zdałby zielony egzamin?
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez Cyberix » czwartek 10 maja 2012, 21:21

Nie wiem, zapytaj się egzaminatora. Autor wątku wyraźnie zaznaczył, że skręcił w prawo i tak narysował w pierwszym poście.
Cyberix

Postprzez szymon1977 » czwartek 10 maja 2012, 21:25

Autor wątku popełnił dwa błędy i to jest chyba jasne. A mój zielony jakiś błąd popełnił? Pytam o zdanie także Ciebie, Cyberix.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez Cyberix » czwartek 10 maja 2012, 21:36

Zatem wg mnie tor zielonego jaki narysowałeś powinien być prawidłowy. z prawej strony zostaje miejsce dla ewentualnego pojazdu który chciałby jechać prosto. Gdyby z naprzeciwka ktoś chciał skręcać w lewo to się miną lewymi bokami kolizyjnie. Zatem zachowanie jak na normalnym skrzyżowaniu.
Cyberix

Postprzez ella » czwartek 10 maja 2012, 22:03

Autor wątku popełnił dwa błędy i to jest chyba jasne. A mój zielony jakiś błąd popełnił?

No właśnie i chyba autor otrzymał odpowiedź i to na samym początku wątku.
A twój zielony autora wątku mało interesuje bo przedstawia zupełnie inną sytuację jaką narysował autor. Nie wiem po co dorabiasz tutaj różne sytuacje. Chyba po to, żeby stworzyć kolejną telenowelę.
ella
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Sytuacje na drodze