ktos kogo stac, na nowe autko i jezdzic nim dziennie 5km, zapewne maja tyle kasy, zeby i go serwisowac w ASO (tak, tak, chora teoria), wiec tak niski przebieg bedzie zapewne udokumentowany.
Potwierdzam. Moja Vectra rocznik 99 ma przejachane dotej pory 75000 km,
i co, masz ta vectre od nowosci, czy z 2 reki??
Swoja droga, niezli ludzie tu siedza. Ja tam mialem kiedys przypadek spotkac autko co to mialo qpe lat i malutko przebiegu, ale to jakies ewenementy, a tu widze ze prawie wszyscy rajdowcy ze cho cho, doswiadczenia qpe, a kilometry jakos powolutku leca.
Zazwyczaj jest tak, ze jak kogos stac na fure z salonu, to i ma kase zeby sobie nia jezdzic, wiec i kilometrow przybywa szybko, a jak jest inaczej to sa to sporadyczne przypadki, a tu widze ze Wy wszyscy macie autka chyba nie do jazdy, tylko zeby sobie staly na parkingu.
Wykluczyc tu trzeba oczywiscie matizy, tico, cc itp.
tak na marginesie:
Moja Vectra rocznik 99 ma przejachane dotej pory 75000 km, stan idealny, blacha i lakier jak nowe.
szkoda bardzo zeby autko z 1999 roku, mimo tego ze sypia u nas sol mialo zaczac gnic.
Ludzie nakupuja tych autek, wydaje im sie ze przebieg jest prawdziwy, a pozniej inni nawet w to wierza, ze auto, ktore ma 9 lat ma tylko 75k km przebiegu :P Jeszcze dodaj do tego ze bylo sprowadzone :P
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków