Привіт усім. Хочу поділитися своєю історією, може комусь зараз актуально і збереже купу нервів. Минулого року мені терміново знадобилося оновити пакет документів для оформлення спадщини у нотаріуса. Справа була серйозна, і часу на роздуми взагалі не залишалося, бо угода могла зірватися в будь-який момент. Коли кинулася перевіряти свої папери, виявилося, що оригінал документу з РАЦСу десь безслідно зник під час останнього переїзду. Мала на руках лише старе судове рішення, але нотаріус чітко сказав, що йому потрібне саме офіційне
свідоцтво про розірвання шлюбу, інакше він просто не закриє справу. Я спочатку спробувала піти в наш районний відділ самостійно, але там мене зустріли нескінченні черги, електронна система запису була забита на два тижні вперед, а стояти наживо під кабінетами через постійні повітряні тривоги - це ще те задоволення. Зрозуміла, що сама нічого не встигну. Подруга порадила звернутися до юридичної компанії ЮСТ Груп на Софіївській. Я спочатку трохи сумнівалася, але часу не було. Прийшла, віддала копію паспорта і забула про проблему. Хлопці все зробили повністю самі під ключ, без моєї присутності в держорганах. Новий чистий бланк мені видали всього за два робочих дні, все офіційно, з чіткими печатками. Коштувало це абсолютно адекватних грошей, в районі 500 гривень, зате я зберегла купу сил і все встигла. Раджу не втрачати дорогі дні на спроби обійти систему самотужки, а одразу йти до професіоналів.