Rondo - jazda prosto

Tu możecie podzielić się uwagami lub wątpliwościami związanymi z poruszaniem się na drogach

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

Re: Rondo - jazda prosto

Postprzez polex » piątek 16 marca 2012, 22:50

Proszę Cię - zakończmy tą dyskusję! Ona do nikąd nie prowadzi. I tym swoim ostatnim postem dałeś mi do myślenia dlaczego tak właśnie jest. Otóż ja nie jestem żadnym instruktorem jazdy. Ty natomiast nim jesteś. I z tego faktu wynika różne podejście do sprawy: praktyczne (moje) i teoretyczne (Twoje).

Tym razem to był naprawdę ostatni post w tym wątku ode mnie! :thumb2:

edit:
dopiszę jedynie, że również nie trzymam się zawsze blisko prawej krawędzi jezdni.
Art.16.4.Kierujący pojazdem jest obowiązany jechać możliwie blisko prawej krawędzi jezdni.
:lol:
...............Na PoRD świat się nie kończy; korzystaj też ze zdrowego rozsądku.
............................................Obrazek
polex

...

Postprzez oskbelfer » piątek 16 marca 2012, 22:58

dylek napisał(a):oskbelfer - za N ... drugą próbę.... i znów N ... to ja bym składał skargę na przebieg egzaminu :D
Serio.
Bo powinna być od razu przesiadka, a nie druga próba.
A skoro egzamin przeprowadzony niezgodnie z...
...to bym się odwołał :P

Dobre dylek, dobre :) Niezastosowanie się do sygnalizacji świetlnej niby tak, ale wszelkie watpliwości rozstrzygam na korzyść osoby egzaminowanej, a jesli nie doszło to zagrożenia BRD, osoba pieknie jexdzi i popełnia "fopa" to czemu nie dać jej szansy :)

Jednak mnie cały czas nurtuje pytanie, które zadawałe kilkukrotnie polexowi -- ale jak widać miga się od odpwiedzi :)
Czy <---- na takiej zielonej S3 można pojechać prosto :) i nie zadaję tego pytania od kozery czy bez kozery hihi :)
Co Ty dylek o ty moim pytaniu sądzisz :)
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Poprzednia strona

Powrót do Sytuacje na drodze