Sytuacja na drodze podczas egzaminu - rysunek

Tu możecie podzielić się uwagami lub wątpliwościami związanymi z poruszaniem się na drogach

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

Postprzez kamix500 » poniedziałek 22 grudnia 2008, 16:40

dokładnie mnie też zawsze tak uczono.nawet gdy jechałem prawym pasem i nagle stawał sie pasem do skrętu, musiałem sam zmienić pas, może to zależy od egzaminatora albo od wordu
kamix500

Postprzez Razor1990 » poniedziałek 22 grudnia 2008, 16:43

Być może kwestia egzaminatora ;) Wyraźnie mi to zaznaczył w momencie wyjazdu z WORDu, więc jestem pewien ;)
Razor1990

Postprzez kamix500 » poniedziałek 22 grudnia 2008, 16:49

Razor1990 napisał(a):Być może kwestia egzaminatora ;) Wyraźnie mi to zaznaczył w momencie wyjazdu z WORDu, więc jestem pewien ;)

ja sie zapytałem egzaminatora czy jeśli droga główna na skrzyżowaniu jest w prawo to czy jak nic nie mówi mam jechać prosto (w podporządkowaną) czy w lewo (główną drogą) to dostałem wulgarne pytanie czy mam zamiar tylko głównymi drogami jeździć, i dodał ze na każdym skrzyżowaniu będzie mi mówił gdzie jeździć, dodam ze na 1 skrzyżowaniu już sie musiałem pytać gdzie jechać bo sie telefonem bawił :(
kamix500

Postprzez Bampu » wtorek 23 grudnia 2008, 13:21

Witam Wszystkich :)
Zdałem dzisiaj za 1 razem :)
Mimo że auto mi zgasło 2x przy ruszaniu z ręcznego (miałem wpisany wynik negatywny), to pojechałem na miasto, miałem 2 błędy - zawracanie na skrzyżowaniu i pomyliłem zatoczki. Następnie pojechaliśmy do ośrodka, Pan egzaminator powiedział mi, czy wiem ile to jest 10% z 112. Powiedziałem 12 zł. On do mnie: "Tyle Pan wpłaci na konto dożywiania biednych dzieci, mi tam nie są potrzebne pieniądze za oblanie kogoś. Wynik pozytywny, a to pierwsze wykreślimy. Wesołych Świąt"
Szkoda że się nie przedstawił, posłałbym mu kartkę na święta :)
Pozdrawiam i dziękuje za zajęcie się tematem :)
Bampu

Postprzez d » wtorek 23 grudnia 2008, 13:24

I jak ktoś obejrzy film z Twojego egzaminu to egzaminator wylatuje z pracy, niezły prezent na święta :mrgreen:
d

Poprzednia strona

Powrót do Sytuacje na drodze