WORD Warszawa (Bemowo)

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

WORD Warszawa (Bemowo)

Postprzez asd » czwartek 26 lipca 2007, 10:45

Witam, mam pytanie odnośnie zapisu na egzamin. Mój instruktor powiedział mi, że najpierw muszę się zapisać na egzamin teoretyczny, następnie zdać go i dopiero wtedy mogę iść i zapisać się na egzamin praktyczny (dotyczy WORD Warszawa - Bemowo). Wcześniej słyszałem, że zapisuje się od razu na teoretyczny i praktyczny tylko, że egzaminy te nie są łączone ( zdaje się je w innych terminach). Jeśli ktoś się orientuje jak to jest z tymi zapisami proszę o pomoc.
asd

Postprzez ella » czwartek 26 lipca 2007, 11:32

Wcześniej słyszałem, że zapisuje się od razu na teoretyczny i praktyczny tylko, że egzaminy te nie są łączone ( zdaje się je w innych terminach).

Teraz egzamin z teorri zdaje się jednego dnia a po zdanym egzaminie zapisujesz się na praktyke.
ella
Moderator

Postprzez asd » czwartek 26 lipca 2007, 12:19

Czyli czas oczekiwania wydłużył się maksymalnie? Bo najpierw czekam na teorię a następnie na praktykę dopiero od momentu zdania teorii.
asd

Postprzez ella » czwartek 26 lipca 2007, 12:25

asd napisał(a):Czyli czas oczekiwania wydłużył się maksymalnie? .

Jedna z dyskusji na ten temat
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... B3%B1czony
ella
Moderator

Postprzez Maziak » czwartek 26 lipca 2007, 12:46

asd napisał(a):Czyli czas oczekiwania wydłużył się maksymalnie? Bo najpierw czekam na teorię a następnie na praktykę dopiero od momentu zdania teorii.

jakies 2-3 tyg na teorie i jakies 4-6 tygodni na praktyke i jakies 3 tyg na odbiór
Maziak

Powrót do Egzamin na prawo jazdy