Jak to jest z egzaminami??

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Jak to jest z egzaminami??

Postprzez mrkamil105 » niedziela 15 lipca 2007, 10:01

Witam,
Ukonczylem juz teorie (wewnwtrzny juz zdalem u instruktora) mam jazdy i mam pytanie co do dalszych egzaminow. bo bede musial jeszcze wewnetrzny w WORD' zie zdawac i dopiero praktyczny?? czy ten co juz byl i to wszystko. jak to z tym jest. Pomozcie
mrkamil105

Postprzez barendd » niedziela 15 lipca 2007, 10:33

wewnetrzny egzamin masz tylko w szkole jazdy czyli na kursie. po ukonczeniu jazd zapisujesz sie na egzamin(lub robi to Twoj instruktor) i tak zdajesz najpierw egzamin teoretyczny, a pozniej praktyczny. to juz jest egzamin panstwowy i w WORDZIE nie ma egzaminow wewnetrznych. pzdr
barendd

Postprzez mrkamil105 » poniedziałek 16 lipca 2007, 08:26

aha, a ja myslalem ze ten wewnetrzny to juz toretyczny. plytke schowalem i sie nie uczylem :P no ale ten teoretyczny to tak samo jak w wewnetrzny wyglada?? tylko ze w Wordzie
mrkamil105

Postprzez scorpio44 » poniedziałek 16 lipca 2007, 09:18

Egzamin składa się z części teoretycznej i praktycznej. I obydwie te części najpierw są (a raczej powinny ;) ) najpierw jako wewnętrzne w ośrodku szkolenia, a później z tych samych części składa się egzamin właściwy (państwowy) w WORDzie.

Można zaryzykować twierdzenie, że teoria na państwowym będzie wyglądała tak samo, jak wewnętrzny, tyle że... cholera wie, jak w Twoim OSK-u wyglądał ten wewnętrzny. ;) :D Mówię tak dlatego, że doskonale wiadomo, jak to z tymi egzaminami wewnętrznymi bywa (albo nie robią ich wcale, albo nie tak, jak trzeba itp. itd.).
scorpio44

Postprzez Jamal » czwartek 19 lipca 2007, 23:09

Mama takie pytanko. Nie mogłem znaleźć odpowiedzi nigdzie to zadam je tutaj. Jak wygląda sytuacja z zapisaniem się na egzamin państwowy. Dokładnie chodzi mi o opłaty. Muszę zapłacić przy zapisywaniu, czy można później. Dzięki za odpowiedź!
Jamal

hej

Postprzez Patsy » czwartek 19 lipca 2007, 23:16

tak, musisz zapłacić przy zapisywaniu, inaczej sie niestety nie da :)
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Powrót do Egzamin na prawo jazdy